|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
Cok sevdıgım bı abımın aracıdır sıteye uyelıgı olmadıgı ıcın ben acıyorum konuyu.
Arkadaşlar 3 ay önce aldığım aracımı satmak durumundayım. Araç 2004 vtec2 es modeli olup 87.000km de full+fulldür.İç kısmında herhangi bi yırtılma yıpranma aşınma söz konusu bile değildir.....!!! Hiç bir şekilde kaza bela değişen olmayıp NOKTA BOYASIZDIR!!! En son ikilerde honda servisinde triger seti, polen filtresi, yağ , yağ filtresi,hava filtresi değiştirilmiştir.Ekstra olarak sadece fk50mm yay ,ön lip ve gökhan035 51 lik potsuz boru vardır.Herşeyi faal sıkıntısız 10 numara çalışmaktadır.Yedek Anahtarı kağıtları durmakta olup arka koltuğun etiketleri daha üzerindedir.Fiyat olarak 26,750 İstiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
araç otomatik vitesmi ? gösterge fotosu var ama hatrlamıyorm göstergede sağ taraf cıkmadıgından emin olamadım.
ve bana bi son fiyat pm atarmsınız gelip el sık sarıl araya adam koy v.s. olmadan vericeğin son fiyatı istiyorum. hala oğluna makyajlısını arıyorduk ama madem forumdan biri satıyor araçda full fiyat almak istedim. teşekkürler __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: sedan VTİ
|
güncellllll
|