|
|
#1 | |||
![]() |
Aracımı cok aradım arastırdım ve benım gıbı tıtız olduguna ınandıgım bır abimden ilk sahibinden 143.000 cıvarında satın aldım.Tr de narin temizlikte ibiza sporttur gerek mekanık gerek iç mekan ve kaporta olarak.Butun bakımları Seat yetkili serviste 7.000 kmde birr yapılmıs olup tüm kayıtları mevcuttur.Ufleme yag eksıltme gibi hıc bır problem yoktur.
Vag grubunun en saglam olarak en dizel motorudur. Aracımda degisen yoktur sağ arka,ön camurluk ve sag kapıda boya vardır.Kapı ve ön camurluk surtmeden boyalıdır resimleri mevcuttur. Diger sportlara nazaran aracımda orjinal mercek far,sunroof ve deri koltuk vardır.Aracın sıfır verılen yedek anahtarı,kullanım kıtapcıkları ve faturası durmaktadır. Lastik ve jantım sıfır sayılır yenı alınmıstır.Tuv muanesi yapılmıstır 2014 de kadar gecerlidir.Masrafsızdır ruhsatta 2 renk mavi ve siyah yazmaktadır yazın satılmazsa eger mavi ye kaplanacaktır.Aracım suan belgeli olarak 184 Bg 440 Nm dur.. Bu degerlerde sehır dısında 100/4.8Lt ortalama hız 140-150 km olarak.. Sehir içinde 100/6.2Lt 90-100 km olarak bu degerlerı verıyor ve aslı vardır kanıtlarım.. Ekstra olarak, Seat sport İntercooler Seat sport Son susturucu 70 lık krom Downpipe 60 lık komple Egzos Megachips Yazılım Cupra ön lip Cupra ön tampon Mercekli Orjinal far Sisler Xenon 17" Advan Rs2 gold jant vardır. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiyat:26.000 TL Takas dusunebılırım.. Gsm:0532 781 3065 Cahit Arda ARSAL Link:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5296238/detay/ __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
Son Düzenleyen cahitarsal; 18-04-2012 11:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
İlanım sılınmıs Guncell 26.500
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
aracı kimden almıstınız?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bora AKYAL, İlk yazılımı Ankaradan Erhan bey yapmıs sızmısınız o?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Pm attım detayları beklıyrum
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Edit: İlk post eklendi..
Son Düzenleyen cahitarsal; 20-02-2012 10:34. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Aracın konusuna yenı resımler eklerken burası aklıma geldı burayada ekleyi verdım.
01/02/2012 kadar opsiyonludur. __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Almak ısteyen arkadasın aileden izin cıkmadı noterden geri donduk bu kadar zaman bosuna bekledik fırsatları teptik hayırlısı olsun.. Guncelll __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
Son Düzenleyen cahitarsal; 20-02-2012 10:36. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Guncelll 26.000 begendıgım japon var o aracı almak ıstıyorum hayırlısı ılee..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Gunnncellll
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bu olay bende iken oldu yaklasık 2 ay once..
1.Arabanın sag tarafına park halınde ıken sıgırın dekı surttu ufakta olsa ön sag camurluk harıc komple cızılmıstı.. Aracı aldıgımda ise.. 2.Alısverıs merkezı otoparkında gıderken bayanın anıden cıkıp gerı gerı vurması ile gercekleşmiş.. 2 kazanında bende fotoragları mevcuttur.Arka camurluk ve ön camurlukta duzeltme kapıda sadece boya vardır..Kazasız yazmısım baslıkta ama kendımle celısıyorum resmen Ufak olsa yasanan hersey kazadır..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Fiyat:26.000 TL Takas dusunebılırım uste verebilrim... Fiat doblo ve Renault kangoo takasta olabılır babamın boyle bır araca ıhtıyacı var..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Guncelll ++
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Bayadır guncel yapmamısım.. Arac salı gunu boya korumaya gıdyor guncell..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Guncell boya korumamız yapıldı cılalarımız atıldı yeni resımler gelıyor..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Cilamız yapıldı tekrar iç kuafor yapıldı guncell 26.000 TL
Son Düzenleyen cahitarsal; 18-04-2012 11:03. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Guncellllll
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Kardesim beni yarin ararmisin
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Tamamdır abı.. Guncell..Mis gibi parlıyor ıcı dısı cıcek oldu gunduz baska gece baska tonda sımlerı meydana cıktı yawrumunn.. __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |