|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 99 devilred 106 GTİ
|
gözüm gibi baktığım aracımı değiştirmek için satıyorum sahibindende ilan felan açmadım yabancıya gitsin istemiyorum fiyatıda çok uygun tuttum satılsın diye takas sadece e46ci ve e36 cabrioyla olur başka araç düşünmüyorum.
bebeğime gelirsek aracımı bursadan olanlar bilir bursanın eski arabalarındandır 4. sahibiyim ilk sahibinin nerden olduğunu bilmiyorum ama çocuk koltuğuyla felan biniyormuş arabaya paraya sıkıştığı için satmak zorunda kalmış 2.sahibi zonguldak sonaxın bölge müdürüydü 3.sahibide benim kendi mahallemde gti aşığı bir abimdi 5 yıla yakındır ondaydı satmayı düşünmüyodu ama evlilik sebebiyle ev almak için sattı bildiğim araba diye kaçırmak istememiştim hemen aldım benimde çocukluk hayalimdi ikinci olarakta e36 cabriodu şimdi allah kısmet ederse ona binmek istiyorum durum bundan ibaret yani ![]() arabamın sadece 2009da çıtır kazası vardır sağ çamurlukta işlem vardır geri kalan panelinde şaselerinde herhangi biyerinde hiç bişey yoktur komple boyalıdır boyanırkenki fotoları felan hepsi var kullanma kılavuzu yedek anahtarı orj.servis bakım kitapçığı hepsi durmaktadır ramazanda ağır bakımlarının hepsini yaptırdım o yüzden yabancıya gitmesin istiyorum Triger seti-v kayışı-akü-konjektör-amortisörler-eibach 5lik yay-ön diskler balatalar-zrotları-rot başları-alt tablolar-radyotör hepsini değiştim pipirikli olduğum için alan kişiyede hepsinin eskilerini vericem garanti kağıtlarıda duruyo onlarıda vericem aracım 2001 çıkışlı orjinal 125000dedir valeo karartılmış far-valeo normal farları-valeo stopları-aynaları-airbagli direksiyonu-takmadığım esnek lip-sorunsuz durumda direksiyon kutusu-orj. egsozu-steel marka performans egsozu-bi takım saç jant lastik-orj. filtreleri filtre kutularını felan hepsini vericem alan arkadaşa arabama kefilim şehir dışından gelen olursa masraf olarak arka sağ torksiyonun bakımı yaklaşmaya başladı belirtileri başladı sol marşpiyelde hafif içte ayrıklık var birde ottoyu taktıktan sonra tamponun orjinalliği bozulmasın diye kesmedim egsoz kafasının tam üstü olan yerde tırnak inceşiğinde bir karış genişliğinde çatlak oldu o var başkada kuruş masrafı yoktur fiyat olarak istediğim 15.250 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır ! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 99 devilred 106 GTİ
|
e36 takası günceli
__________________________________ Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır ! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|