makina nalet fena :D maşallah 10 numara görünyor tekrar dedigim gibi uzun zzamandır gördüügüm en güzel gti
Printable View
makina nalet fena :D maşallah 10 numara görünyor tekrar dedigim gibi uzun zzamandır gördüügüm en güzel gti
Alet Gergin..!!:D Maşalah Gerçekten Mükemmel Duruyor Allah Kaza Bela Göstermisin . . .
Kendi fikrim beyaza bandırıp cıkarmıssın gıbı duruyor.En azından çıtaları siyah yapsan güzel olur.GEnel olarak guzel ve duzgun duruyor.MAşallah.
wallahi teşekkur ederim mahçup ediyosun beni:)
teşekkur ederim Allah herkese kazasz belasız kullanmayı nasip etsin :)
dediğim gibi diğer 306 ımda aldığım gün bütün mazemelerini mata çevirmiştim de buna kıyamadım beyaz beyaz güzel geldi gözüme ama tepkiler çoklaştı benimde fikrim deişti mata çevircem bunu havaların düzelmesini bekliyorum:)
Karışmak gibi olmasın, çok gereksiz bir hareket olur bence, ben kaplattım ve pişmanım, umarım bu güzelliğini bozmazsınız.
koltukları parlatma kardeşim o deriler çok kötü duruyor öyle sonradan yapma gibi.
bencede böle beyaz kalmalı :)
çıtaları kast etmiş arkadaş heralde arabanın rengini değil :)
:D hem sana hem undertaker abimize idi, fakat ben arbayı mat kaplatcağını sandınız sandıydım :D:D tamam demedim bişey farz edin :D
Biraz önce çıtaları sökmeye çalışırken bi kaç tanesinin sekmanlarını kırdım az kalsın fırlatıp atıyodum hepsini çöpe .yok usta boyle devam beyaz iyi duruyo :D
maşallah gerçekten harika bir cihaz uzun zamandır en temiz gti gerçekten allah kaza bela vermesin :)
çok temiz, çok hoş, iyi günlerde kullanın...
Maşallah Kardeşim.Aracı Kayseri'den Biliyorum.Allah Kaza Bela Vermesin..
Herkese cok teşekkur ederim arkadaşlar. bu aralar iş yoğunluğumdan dolayı siteye giremiyorum güncel fotoları en yakın zamanda gelicek:)