Selam tech ailesi... Bu da benim emektar.Fotoğraflar daha güzel olabilirdi biliyorum ama bu kadarını bile anca becerdim. kabiliyet meselesi biryerde
![]()
Selam tech ailesi... Bu da benim emektar.Fotoğraflar daha güzel olabilirdi biliyorum ama bu kadarını bile anca becerdim. kabiliyet meselesi biryerde
![]()
maşallah.. Renk falan gayet güzel.. Bence jantın modelini ve ebatını düşürerek biraz daha yere basarsanız daha güzel durabilir..
.
Kanımdaki bu 5 kollu jant ve 17'' virüsünden nasıl kurtulucam bende bilmyorum![]()
Maşallah çok hoş bir renkk..![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Ben çok begendim valla maşallah kazasız belasız iyi günlerde binin...
Sanki ön logoda olsa daha bi güzel olurmus gibime geldi
Edit: Birde ön lipe ihtiyacı var sanki![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
renk cok guzelmis cidden, masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Rengi çok güzelmiş. Ancak GTI tamponu istiyor bence. Birde ön logo olsa daha güzel olur sanki.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Eyvallah ..teşekkürler arkadaşlar..Logo gideli çok oldu...eski apaçilerdeniz nede olsa :P
sis farı takılsa veya sis kapakları siyah yapılıp öne laguna lipi veya esnek lip tarzı bir lip takılsa cok hoş durur.
jant olarakta 16" rc jantı ve 2-3 cm daha basıklık.
maşallah
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ver yere ağlasın..
Aracı basma konusunda bende hemfikirim sizinle.ancak bu konuda kafam çorba olmuş durumda.üzerinde vogtland 3 cm lik yaylar var..olmadı gidip halt ettim 1 bakla kestirdim.sonuç tabi ki olumsuz oldu.5 lik yay aliim diyorum yeterince düşmez 1.6 olduğu için vs gibi şeyler duyuyorum.pes etmek üzereyim bu konuda![]()
saolun arkadaşlar...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Jant çok büyük durmuş gerçekten 5 kol 16 sevdası yaratalım benceRenk muhteşem kocaman maşallah
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)