Birazda beyaz olması göz aldatıyo :)
Printable View
Maşallah rengi çok güzel.
Farklı oem jant takıp bi güzelde basarsanız eşsiz olur:)
maşallah renk süper duruyor kazasız belasız zamanla eksikler çözülür
Maşşallah renk muhteşemm bi gti tamponu istiyo bende katılıyorum onun dışında kazasız belasız sürmen dileğiyle.
Sedanlar çoğaldı hoşuma gidiyor hepte ben sattıktan sonra :D
Maşallah griffe lerin bu ön tamponu gerçekten çok gıcık bilirim :) 4 luk konı atmıştım 15 jantlarda güzel duruyordu..Arka torsiyon sıkıntı işte bunlarda ayarı kaçırdın mı sürtme yapmaya başlıyor..
kazasız belasız surusler dılıyorum masallah 206 RC jantı koy bence daha sık durur veya jant ebatını 1 boy dusurerek aracı yere gomebılırsınız ama zevk ısı bu halıylede guzel duruyor
Maşallah... Kazasız belasız kullanın
renk güzel logo yerinde olmalı muhakkak, buna bide gtı jantı bıde yere bastınmı daha güzel olur
güzel renk maşallah
Rc janti ile 1,6 motor surunur tabii turbo degilse :) bu aracin turbolusuna bindim turbo harika oluyor :)
Masallah :)
-207 gt jant
-306 gti tampon ve bı 3 cm daha duserse daha kaliteli bı gorunum olusur :)
Arkadaşlar hepinize teşekkürler görüşleriniz için...gti tamponu ve basma konusunda hemfikiriz..jantlar konusunda uymadık :) ben bu jantlarla basılsa daha şık duracağını düşünüyorum.tabi sürtme yapar mı yapmaz mı onu görmek lazım...
bence sen önce coil yaptır sonra jant kararını ona göre verirsin :) maşallah kazasız belasız..
Arka silecekte yok super olmus.GTI tampon 15inc rpf1 bide ayna kısmıda siyah olursa kapı direkleriyle uyumlu olur.Böylede çok güzel tabi oda ayrı:)
maşallah kazasız belasız ..