maşallah çağrı kazasız belasız.
Printable View
maşallah çağrı kazasız belasız.
Ben gri sevmiyorum tolgham siyah seviyorum mesele o zaten... yaylı ön cam dahil filmli ve plakasız varsa cek yolla tabi :) bu arada plaka neden sökülemiyor onu anlayamadım
maşallah.. siyahında güzelliği bi başka.. arada görüyorum bostanlıda.. bi denkleşemedik :)
çağrı beyin plaka düşmesin sevdasından dolayı:D
kazasız belasız çağrıcım araca ilk aldığın zaman otobanda test etmiştik ztn gidişide muhteşem.
FotoLarı bizzat " KENDİ ELLERİYLE KOLLARIYLA " çeken murat-B`ye tşk ederz.
Bu arada araç hakkında asılsız laf çıkartan arkadaşıda kınıyorum o kendini biliyor.Kendiside TypeR sahibi zaten.Burası paylaşım forumu dedikodu ortamı değil.
Maşallah kazasız belasız
saol kaancım tşk ederim ! Kaza konusuna gelince görmüştür duymuştur burası bilgi paylaşım yeri olduğu içn ark. paylaşmak istemiştir yanlış bi duyum olduğunu öğrenince eminim üzülmüştür büyütücek pek bişey olmadığını düşünüyorum konu uzamasın!
maşallah.. bu kadar güzel olmasının gereği varmıydı :D
Masallah :)
kazasız belasız...
araç izmir torbalı plaka araç sahibi torbalıdan mı yoksa plaka mı torbalıdan alındı ben bu aracı torbalıda hiç görmedim...
maşallah ..
askere gitmeden bi ara turlayalım be :)
Hak TUUU! =) Maşallah.
Hayırlı ve uğurlu olsun.Yeni kasa CTR'yi pek sevmemiştim,daha doğrusu pek ısınamadım.Ama şimdi bakıyorumki,siyah çok fena duruyormuş.
Kazasız,belasız inşallah.
siyah çok yaşıkmış
kazasz belasz
Saolun arkadaşlar:D:D
Maşallah,kazasızz belasız..