Kazasz belasz masallah
Printable View
Kazasz belasz masallah
maşallah
kazasız belasız arkadaşım..
Sağolun arkadaşlar nisan başı itibari ile istanbuldayım bitiyor askerlik işallah artık yollarda olacak. Araç dörtyolda sanayide bekliyor. Roy'un yan dükkanı ;)
dörtyol mu beşyol mu?
Besyol:) Metin abi karıstırdın..=)
Maşallah maşallah :]
ah ahhh.. corsanın marangoni zetasını gorunce benim gsi'ım geldi aklıma.. ahmet benim aracın fotolarınıda ceksene olm alala =)=)
araç çok güesel gözüküo maşalla Vmax powered zaten bi numara. TR de artık parçalar BHP tuning tarafından gelio. distribütörleri Vmax ın hatta kendi araçlarını da Evo550kiti getirtiler. tebrikler tekrardan...
bu arada ne zaman getirtiniz bu parçaları:)
Gecen yaz,Metin abi kendisi gidip aldı Markus'tan.
Mokoya slmlarınızı iletirim. Artık biz varız. Beklerim ankaraya. hakan...
hakanım slm zaten ben devamlı görüşüyorum bu aralar biraz koptuk moko dan ama slm larımı ilet dostlar performance de o bilir allahtan markusa işimiz düştüğünde artık parçalar için sen varsın :) senin ile çok çalışiıcaaz desene :) şimdiden bi sipariş listesi hazırladım bile c 20 let corsa a hazırlıyorum SÜRPRİZ bi araba olacak bazı engellerden gümrük problemlerim var artık senin şirket vasıtası ilede aşarız almanyaya sip etmeye gerekte kalmadı yakında kardeşimi z,yarete gelicem ankaraya yanınızada uğrar tanışırız saygılar istanbuldan sevgiler
eywalla abicim beklerim mutlaka. Bu arada corsa a manyak olacaktır eminim moko bilio işini:)
corsa a nın makinesi bende hazır ::) kaporta boya bitsinde bakalım
ha bu arada bilirsin mokodada bi ara corsa a vardı 450 ps lik :) ama pert oldu o araç almanyada:( yazık
tabiiki iyi bi konuya değinmişsin aracın disk ve fren kalıper beyinleri 5 bijon olarakastra opc sistem ana merkez olarakta calıbra turbonun merkezi kullanılmıştır en iyi durma mesafeleri araştırılarak uygulanmış süspansiyon olarakta değişikliğe gidilerek quel ower kit sip edilmiş fakat bulunamama sından dolayı en son olarakta proflex amortisör sistemi kullanılmıştır nacizane bilgilerinize
meraklar yaza kadar sürecek özelden konuşuruz merak etme sen opeldostlar@hotmail.com