Aslancım araba harika cidden zaten canlı gördüğümde de sölemiştim,maaşallah kardeşim,,,corsayla da çok anılarımız var tabiki yeri başkaydı caddelerin hırçın çocuğu :D bu arada corsanın resim bizim okul gözden kaçırdım sanmaa :) ..............
Printable View
Aslancım araba harika cidden zaten canlı gördüğümde de sölemiştim,maaşallah kardeşim,,,corsayla da çok anılarımız var tabiki yeri başkaydı caddelerin hırçın çocuğu :D bu arada corsanın resim bizim okul gözden kaçırdım sanmaa :) ..............
maşallah, güzel araç güle güle bin.
bugün duydum yıkıldım kardeşim :D:D
ramairini yimiştim onun ;)
aslan kardeşim arabanı ilk gördüğümdede demiştim her zaman ve her yerdede söylerim senin gibi adama yakışır opel sevmem bilirsin ama araçda sahibide nokta kardeşim kazasız belasız binersin inşallah bu arada corsa günlerine dönüş yapalımda şu vti ile bir depişelim :D ezim seni :D kardeşimsin sıkıntı ol bana çok rahatım kayarda makineyi verdi ohhh ohhh ;)
Maşallah aslan çok güzel araban var allah kaza bela vermesin ;)
Maşallah çok güzel, Bu kasaları sevmem ama bu başka bişeymiş. Kazasız Belasız...
maşallah çok şık gözüküyor :) video var mı ?
maşallah G kasayı bana sevdiren araçlardan :) Spoiler i sökmen tavsiye.. :)
gördüğüm en güzel G astra maşallah
maşallah cok güzel görünüyor :)
G çok temizmiş, maşallah
maşallah çok güzel araç
Astra G de far karartmaya bayılıyorum :) Maşallah.
maşallah çok güzel olmuş araç corsa başkaydı tabiki :)
maşallah çok başarılı
Aslanım cok guzel arac kazasız belasız kullan cok ozledım yavrum yıllar oldu ya.
Çirkin corsaylaa ne anılarımız vardı kadına nasıl arkadan vurduydun yoncada :D Daha arabada koltuk posetlerı duruyordu suursuz herıf :D
Hakan abıden bılıyorum aracı sana gecmıs olması gercekten cok sevındırdı kazasız belasız kullan kardesım...
Maşallah;Allah nazarlardan saklasın.Kanadına kadar herşey çok yakışmış :)
Satacağın zaman haber beklerim :)