maşallah çok diri duruyor kazasız belasız kullan.
maşallah çok diri duruyor kazasız belasız kullan.
Maşallah![]()
Maşallah, kazasız belasız kullanın.
Ben bu kasaya ofsetli jantları çok yakıştırıyorum.
Spoonlar beyaz yerine gün metal yapılıp basılırsa bana göre çok daha keyifli olacaktır.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
kazasız belasız maşallah.şantlar kaçlık 15 den büyük duruyor sanki.
teşekkür ederim jantlar 15" zaten onları da arefe gün öğleden sonra geçici olarak taktım bayramlık olsun diye ben de pfsetli düşünüyodum önler 14" arkalar 15" bbs dşünüyodum ama bbsde herkes taktı ondan biraz soğudum spoonlar da hoşuma gitmedi değil bakalım arkadaşla pazarlık yapcaz artıkrenk olarak da bi arkadaşım bronz demişti burda da gun metal dendi kafam karıştı walla
maşallah ama azcık basılsa daha güzel görünür bence
maşallah kazasız belasız
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Kardeşim son hali gerçekten güzel olmuşAllah kaza bela vermesin.
Edeple gelen, lütufla gider.
- masallah güzel aracınız var, ama ön tampon biraz sırıtıyor. boyatınca birazda basınca cincik olur masallah![]()
#KGdetanirlar
Kardeşim TE37 ler ile maşallah senin araban cok güzel oldu orjinal vtec jantlarıyla da benimkisitam yerinde bir takas oldu
![]()
maşallah çok şık son haliyle ufak tefek düzenlemelerle daha da şık olacağı kesin..
Asıl sancı uyandığında..
jantlar çok yakışmış eskisi vasat duruyordu, denizlinin yolları sağlamsa kafadan az az bir şey basılsa çok daha güzel durur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)