amin yasınım tşkler abıcım ...cümlemize...kazasız sürüşler...
Printable View
herkese çok tşkler allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin herkesin gönlüne göre versin..
maşallah gerçekten özel bi cupra belli arka difüzör mükemmel olmuş gidişi zaten yorumsuz dur:)kazasız belasız manisa plaka cupramıydı bide araç
maşallah kazasız belasız
Maşallah nazar değmesin.. Allah kaza bela vermesin. Yakından görüp inceledik ama gidişini görmek kısmet olmadı henüz.. :)
Ozan abi Maşallah Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin.
renk yeter dsiiiii :D
maşallah çok başarılı bir çalışma olmuş bayçu ve yasin usta yine konuşturmuş işçiligi yalnız plakası 45degilmiydi aracın yoksa benmi yanlış hatırlıyorum bu arada adanadaki melih abinin golf R ıyla deneme şansınız oldumu hiç
Massallah adana wag cenneti oldu valla:D
100-200 verılerını ve DBN dosyalarını beklıyoruz,guzel bır set up yapmıssınız...
Hatta lısteye gırersın dıye dusunuyorum,soyle 8-9 sec cıvarı cevırırsın umarım...
stage 3 cupra 1.8 basınçla 8 4,cıkarttı...bakalım ben 2.2 basıcam abi...
ne denebilirki...
Allah ağız tadıyla binmeyi nasipetsin...
Ovv,ozaman tutunma icin biraz yatirim gerek...
Lastik-hafif jant-coil-kule gergisi-diff kilit gibi modlarla,8 in alti olurmu?
Tutunursa 8-7,8 sec miss olur...
aynen abi coil var bende bakalım sımdı ne olur ..:)
peki şanzumanda herhangi bir değişiklik varmı?
maşallah harika..
maşallah kazasız belasız allah esirgesin videoları merakla bekliyoruz
bizim cupraların paşası oldu bu stage 4 ya :D :D
Masallah cok guzel, Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.
kazasız belasız mahsallah Egzostlar harika duruyooor ;)
[QUOTE=CupRa01;2777308]bizim cupraların paşası oldu bu stage 4 ya :D :D[/QUOT
haşa ümitim paşamız sensin..benım araba haftada cıkarsa belkı 2 haftada cıkarsa cıkar yoksa garajda mısafır ..:)
Cupra aşktır cupra candır maşallah kazasız inşallah :D
walla araca laf söz yok on numara olmuş ALLAH kaza bela vermesin
debrıyajla volanı degısmıs dıye sıkıntı cıkıcanı sanmıyorum ben
ben aracımı 3 lerken bu araçta powershopta 4 leniyordu...şaşırmıştım ilketapta bu nasıl bişey diye...döndü dolaştı yine burnumun dibine geldi :D buzamanakadar birçok renk cupra beni geçti umarım birde kırmızısını eklemem :D şaka biryana allahım esirgesin...kağbus ayaklanıyor
[QUOTE=typermelih;2785676]ben aracımı 3 lerken bu araçta powershopta 4 leniyordu...şaşırmıştım ilketapta bu nasıl bişey diye...döndü dolaştı yine burnumun dibine geldi :D buzamanakadar birçok renk cupra beni geçti umarım birde kırmızısını eklemem :D şaka biryana allahım esirgesin...kağbus ayaklanıyor[/QUOTE
yok eklemıcen emın ol o artık eskıde kaldı :) tşkler iyi dileklerin için.. ALLAH sanada agız tadıyla gazlamayı nasıp etsin..
maaşallah kazasız belasız sürüşler
Maşallahhhhh :)