Maşallah kardeşim tertemiz bi laguna almışsın , senden önceki sahibi araca güzel bakmış , kazasız belasız kullan ;)
Printable View
Maşallah kardeşim tertemiz bi laguna almışsın , senden önceki sahibi araca güzel bakmış , kazasız belasız kullan ;)
eyvallah :)
teşekkür ederim eyvalalh :)
aynen kankam :D :D
adaşım saolasn senin araca garaj şart :D çok beğeniyorum.
soner abim saolasn :)))
sende sanrım seçenek cok 4.100 olması lazm senin bijonlar bendekiler 5 bijon et lere dikkat et jant alırken bazıları cok içerde bazılarıda sürme yapıyor tam arasını denk getirirsen iyi olur. teşekkür ediyorum
:)eyvallah saolasn
yapacaz yapacaz :D xenonu sarım koyacam artık bende yada berkedeki gibi bi ampülle mi çözsek.
aynen dün oralardaydım :) teşekkür ediyorum
samet aksam gelirken alttan geliyorm sabah cıkarkende yukarı cıkıyorm bide alıskanlık diğer araçlarda hep o sekil bırakırdım senin dediğin şekilde benim tersime geliyor :) ve haklısın öyle olsa rahat inerim :icon_tup: ama sabah bidaha dönmem lazım
eyvallah sizdekinide görmek isterim :)
hatırlamıylorm simge ama çok teşekkürler :) eyvalalh
teşekkür ediyorum :)
senin aracda maşallahlık aşşa inerken gözüme direkt çarptı vallahi :)
bu arada brandaya aynı renk ek yaptırdım bağlamasyon yapıyordm ama senin dediğin gibi lastik altına geçirmek biraz daha işlevsel olur alanda yırtıp almıs olur onunda işine yaramaz ama kısa tam tayt gibi ne aşşa ne yukarı kalıyor :D
teşekkür ederim cem abi . bu arada bulabildnmi aradıgın gti? nezaman sarı renk gti görsem hep aklıma geliyosn :)
aynen baran güzel bakmıs bizde inş öyle devam edeceğiz :) teşekkür ediyorum
Bizim mazotçu Baran :hahaha:'dan kıymet bilecek Serkan kardeşime geçti ya yine emin ellerde demektir bu. :) Allah kaza bela vermesin kardeşim konuyu gözden kaçırmışım herhalde şimdi yazıyım dedim. :) Not= Baran kardeşim gibidir. ;)
:icon_tup:boncuk maşallah hayırlı olsun
adam ne yapsa yakışıyo ya kazasız belasız cezasız :D
sana xenon yakısır daha toplar ;)
Benimde 16" jant var 5x108 sanırım eski resimlerde siyah bir jant vardı ona benzer birsey yakısır herhalde aracım body kitte cıktıktan sonra resimlerini ekliycem
eyvallah teşekkür ederm
yakısma konusunda sen cok fenasın maşallahı var arabalarının :))) teşekkürler fatih allah razı olsn
:D takıcaz takıcaz tamam :)
bodykitt mi yaptırıyorsıunz?
Enez'e ne zaman geliyon :D
ZZZenon ne zaman takıyoooz :D
Takmayın xenon ya :(
yazın gelirim herhalde :) ama cok yengeç vardı ya valla huzursuz ettiler beni :D
emre takacaz inş
:D
neden? :)
bende istemiyorm ama gencler cok bastırıyor bi takıyım olmadı cıkarırım
varmı şuı nedenden dolayı takma dediğin bişey?
Zamanında ilk çıktığında takmıştım ben 400tl verip.
1.güzel durmuyor (sislerde dahil vardı)
2. ki en önemli sebebi far ayarı en altta kullanmama rağmen far yapısından dolayı karşının gözünü çok alıyor.
3. ki bu bence kişisel bir durum, merceksiz farda xenon arabayı basitleştiriyor.
Abi sen yengeç zamanına denk geldin galiba ya :) Ben haber ederim sana muhtelif hayvanların olmadığı zamanda :D
takmama sebeplerimden bitanesi karşı tarafa saygısızlk olmasın insanlar küfr edip rahatsız olmasın,
ama zaten ben sislere takıcam takarsam bunlarda ayarı bilmiyorm oluyomu tam yere doğru verirsem sanrım kimseyi rahatsız etmem. eğer edersemde zaten sökerim beni tanıyanlar bilir gelemem öyle şeylere.
sislerdede aynı sıkıntın mevcutmuydu baran?
ya sorma hayvanlar bi rahat bırakmadı yaw :D :D
Sislerin altında(dışarıdan) vida yeri var sis farının ayarı ordan yapılıyor ancak onlarda da aynı şekilde göz alma durumu var. + Sadece sislerde xenon çirkin duruyor üstler ve parklar sarı olunca.
Bence sarı + amerikan park yeteri kadar güzel ama tabi zevkler renkler :)
söker takarız yaw dönüşü olmayan şeyler değil ya :) hem arkadaşların gönlü olsn hemde şu kış zamanı yağmurda çamurda önümü bazen göremiyorm belki ona ilaç olur
Farların arkasındaki plastikleri sakın kesme+ sis farının arka kapakları elastik değil sert plastik kesersen bir daha adam olmaz komple farı değiştirmen lazım kapağı bulunmuyor. İzolasyon ile kapatıncada kesince içerisine toz-buhar vs alıyor kararıyor haberin olsun.
bence bulabilirsen corolla ya da hondaların cıkma xenonları iyi olabilir ya da 3000k sarı xenon satıyodu sitede bi iki arkadas onceden onlardan da bulabilirsen güzel durur bence
kanka xenon takma bence :)
Evt Abi Bodykit Derken Öne Lip Yanlara Marşpiyer düz degil ama üstlere dogru uzantılı.Arkayada Ek Difizörlü cift cıkıs eksoz kafası koycak sekilde.cam üstü spoiler koyuyorum.ilerki zamandada kafama yatan bir spoiler takacam orjinalini söküp.jant ve hava kitini cözmeye calısıyorum.
adaşıma kocaman 1 maşAlllahhhh :)
tayfun takıcam o xenonları kanka :D
erdinc entersan bişi olacak gibi inş başarılı olur göze cok sırıtmaz yapıcaklarınız .
adaşmıza teşekkür ederim eyvalalh :)
Alali aylar olmus daha hayirli olsun dememisim :) kazasiz beladiz kullan .
Evt Bende Enteresan Birsey Cıkcagından Dolayı Biraz Terettütlüyüm.Bugün Fırsat Bulursam Gidip Taktırcam Yarın İnsallah Eklerim Resimleri Ankara Hava Soguk Ve Karlı Resim Cekme İmkanı Bulabilirsem Tabii :)
Abi ekledim bir kac resim amatörde olsa :)
maşallah çok güzel görünüyor cidden. bu kasa lagunalara oldum olası fazla fazla bir sempati duymaktayım.. yıllarda böyle diri kalmasını dilerim.
sislerin far tipi neyse serkan , xenon takma bence de, led ampül tak :)
şu tiplerden, xenon rengini yakalarsın amaç oysa eğer, ki zaten 3000k takmadıktan sonra siste xenon göstermez yani işlevselliği pek kalmayacak görüntü haricinde :)
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/517/5...-web1_1895.jpg
Serkan abi maşallah arabana çok temiz.. kazasız belasız :)
http://i.imgur.com/UOhnxl.jpg[/QUOTE]
brandalı bile güzel maşallah :)
abi eyvalalh cok saolasn :))
cok teşekkürler :) bende oldum olası severm bu kasa lagunaları kısmette varmıs sahip olmak :)
levent kafam bi karısık bakalm bişiler yapacaz :) amaç biraz aydınlansın birazda görüntü olsundu :)
teşekkür ederim serhat saolasn :)
brandalı bile güzel maşallah :)[/QUOTE]
olm bırak bırandayı falanda gel artık ya sensiz sivil hayatın tadına varamıyoz :D
Branda tayt gibi maşallah :D
Emsalsiz Laguna işte, adam malına iyi bakıyor... Daha iyilerine binersin inşallah.
araba senesini doldurdu ama kocaman masallah serkan arabana :)