Sekooooooooooo abiii nerelerdesin sen yahuu
Printable View
Sekooooooooooo abiii nerelerdesin sen yahuu
Maşallah tertemiz pırıl pırıl duruyor.yakın bir arkadaşım kullanıyordu fotoğrafları göstereceğim örnek alsın biraz:D
Maşallah Serkan abi. Laguna aldırır adama. Kazasız belasız, iyi günlerde kullan :)
maşallah kazasız belasız. emeğine sağlık..
tayfunum geç kalmssn yaw :D
sercan başkan bi ara uğrayıp alacağm senden eline sağlk :)
günayım buralardayım yaw :) bayramda gelicekmisin istanbula?
arkadaşlar teşekkür ediyorm
http://i.imgur.com/yGTt2l.jpg
oh maşallah kardeşim çok iyi duruyor :)
Masallah kardesim yanıyor makine !
maşallah plakada çıkmış pampa son foto ateş etti resmen laguna aşkım depreşti yine :)
seko bi ara bursaya gelsene bro.gezdireyim seni,yiyip içelim
tüm masrafların bana ait.sen sadece yanına temizlik ürünlerini al :D
bu kasa lagunalarda nasıl bır paket olayı var ?
mısal bu aracta kı farlar şeffaf daha agresif spor gozukuyor, ama arka stoplarda sinyaller turuncu
ama aynı kasa farları duz cızgılı olanlar var onlarında arka stoplarda sinyaller fume daha spor gozukuyor. olayları nedır bunların ?
bu arada son resım cok guzel renk olarak cıla olarak olmuş yani maşallah :)
faruk arda tayfunum saolasnz :D
semii kankam adres ver ürünleri yollayayım geriye kargola en pratiği bu :D saolasn
powers paket olayı cok karısık olmuş :) rxt diye geçen kasa full deniyor ama otomatiği yok hız sabitleyicisi yok deri döşeme yol bilgisayarı var. rxe var bu full olmayan paket onda hız sabitleyici var sanrım manueli yok :) ve yol bilgisayarıda olmaması lazım kadife döşpeme var. 2.0 S'ler var onların henüz ne oldugunu cozemedm fransızlar kafasını yaşamıslar bu arabada :D
o far stop olayıda 96-98 de arka stoplar füme ön sisler dikdörtgen farlar şeffaf değil
99-02 arasında ise kasa benim arabanın aynısı
teşekkür ediyorm saolasn :)
maşallah çok temiz duruyor tekrar maşallah:)
maşallah çok beğeniyorum arabanı çokda iyi bakıyorsun sıkıntısız bin inşallah
bu arada böğle temiz araba hastası amcalardan yolda vs değişik teklifler tepkiler alıyormusun :D
seko reyiz bi bursa cıkartmasi yapman lazim ben kaç kere geldim denkleşemedik sıra sende
maşallah bu kasa hep hoşuma gitmiştir çok güzel duruyor
teşekkür ederim eyvallah :)
onur saolasn senin subaru kadar olmasada bakmaya calısıyorz elden geldiğince :)
ara ara trafikde yada araç başında beklerken taksicisinden yaşlı amcasına kadar bayağa teklif sohbet v.s. denk geliyo :) standart soru maşallah cok güzel satıyomusun yada sinoplumusun :)
teşekkür ediyorm :)
günayım geldm ben bursayada sen ozaman okuldaydın yolumz düşebilir belki bi inegöle mobilya işi için haberlersiz :)
teşekkür ediyorum saolasnz :)
Serkan abi maşallah, bugune kadar gördüğüm en bakımlı, en temiz, en güzel Laguna. Allah nazarlardan saklasın.
seko naptın sen kanka yaaa maşallah cayır cayır yanıyo Allah kaza bela vermesin
efe teşekkür ederim :)
çağlar saolasn :)
http://i.imgur.com/VRMsYl.jpg