abi eyvallah saolasn :)
saolasn efecim :)
laguna lipsiz dersek olmazda bu ph2 diye geçen makyajlı kasa lipede makyaj yapmslar. delikli lip değil deliksizi :)
aydın üniye hiç gitmedm sanrm bu arabayla bi karısıklık olmus
teşekkür ederim :)
Printable View
abi eyvallah saolasn :)
saolasn efecim :)
laguna lipsiz dersek olmazda bu ph2 diye geçen makyajlı kasa lipede makyaj yapmslar. delikli lip değil deliksizi :)
aydın üniye hiç gitmedm sanrm bu arabayla bi karısıklık olmus
teşekkür ederim :)
maşallah
o mavilerin ampullerin gözüne kötü görünmemesinin sebebi kendi aracın olması dışardan biri gibi bakarsan mavi ampullerin güzelim arabaya yakışmadığı görürsün zaten ben şahsen bi o mavi ampullere birde o ön plakadaki nazar boncuğuna takığım ama tabiki zevk meselesi son söz herzaman araç sahibinin.
allah kazalardan belalardan korusun çok canlı duruyor :)aradığını hakkaten buldun :)
maşallah kardeşim adama laguna aldırır şeklinde :)
Abi senin konuyu her gördüğümde aklıma '' satılık mı temiz mi ? '' sorusu geliyor :D Gülüyorum valla çok hosuma gitmişti o gün Allah tekrardan kazasız belasız kullanmak nasib etsin tekrar tekrar Maşşallah :)
Ya serkan bu arabanin arkasi izmirden geldigi gibimi yoksa sen torsiyonla ugrastinmi?
Tek mil 2 parcami
2 mil 4 parcami.
Bnm 98 tek mil 2 parcaydi 3 dakkada dusrydk arkayi su arkadasin arabada 2 parca 4 mil cikti isi bilen biri olmadn dusrmeyin dediler bide kafayi bastik araba amerikadaki drag arabalari gibi kici havada kaldi :)
ilk gün ki gibi maşallah :)
Maşallah Serkan abi :)
maaşallah çok güzel araç
eyvallah göksel abi :D sarı alırız bide onu deneriz madem bu kadar kötü geliyo göze sorun yok :D
saolasn mert :) buldk sanrm aradıgımızı okadar süre sonra :D
saolasn mustafa cok teşekkür ederim :)
:D
berkay o fotoraf koyuldugunda altında yada üstünde basıkmı değilmi yazıyordu zaten aramakdan bunalmısım beni basık mı değilmi olmasından ziyade satılıkmı değilmi kısmı ilgilendiriyordu :D :D gereken yorumu yapmstım :)
teşekkür ederim güzel yorumundan dolayı allah hepimizi korusun kazadan beladan
@byhannibal , günayım saolasn :) o dönem bana yardımını esirgemeyenlerdendin unutulmaz o çabaların :)
@ D16inside adaş eyvallah fazla bişi yazmadım içimdekini söledim gerçekden aracn cok güzel ve ekran koruyucu olayında ciddiym :)
alex cok teşekkür ederim :)
emre barana soralım dicekdm o acıklamıs zaten :)
bu arada bi foto atsana bakayım nasıl olmuş arkadaşın aracı merak ediyorm
@emre d. kardesim cok saolasn :)
:) cok teşekkür ederim.
baran saolasn bilgiden dolayı :D
maşallah kardeşim allah güle güle binmeyi nasip etsin gerçekten 10 numara duruyo araç
Seko kıçını indirelim cekerz su anda çirkin dürüyor
emre biz onu herhaliyle severiz lagunafanatic ;) :D
varsa fotosu bekliyorm pm olarak.
@efekt teşekkür ederim allah razı olsn :)
maşallah bu ne güzel bi araçdır böyle allah kaza bela vermesin MAŞALLAH sanki katalog aracı gibi tertemiz :)
Maşallah çok temiz duruyor, kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
Bu jant lastiği seviyordum :) Nostalji;
http://img214.imageshack.us/img214/8910/img7328v.jpg
bebekler bebeği maşallah ... =) hatasız kazasız
arabanın her hali güzelmiş ya oil olive laguna :D
@baran aynen :) bize nasip olmadı jantlı halini almak :D
@narko teşekkür ederim :)
@görkem eyvallah :) o halide güzelmiş fotolardan görüyorduk :)
erkin saolasn :) Sanrım bu foto yokdu bende.
fotonun özeti benim için renonun en sevdiğim kasasıyla, bmwde en cok beğendiğim kasa e46nın yan yana olmsı hediye gibi :D
teşekkürler.
serkan senin arabayı gördükten sonra insan sempati kazanıyor bu araçlara.Kazasız belasız günlerde kullan.
Bu arada LPG'li ne kadar yakıyor bu araç ?
Maşallah allah kazalardan nazarlardan saklasın.
renaultun en takdir ettiğim aracıdır laguna :)
su ana kadar gordugum en temız laguna
Maşallah allah kazalardan nazarlardan saklasın.
serkan maşallah aracına.hakkaten çok diri ve gösterişli duran bir araç.
tlhboom
ysnerhn
onurk
erkn006
ddddgkhn
cok cok saolun arkadaşlar cümlemize kaza bela göstermesin rabbim.
SRK Allah kazadan eladan esirgesin aracın çok güzel güle güle hep keyifle binersin inşaallah.Birde resimlerin çekildiği makinanın marka ve modelini öğrenebilirmiyim.
teşekkür ederim turbo selo abi.
fotoların hangi cihaz ,hangi lensle cekildiğini boozer bilal görürse net yazıcakdır d90 diye hatırlıyorm yanlısım olabilir.
Maşallah serkan abi çok güzel
küçüklüğümde hastaydım bu kasa lagunaya hele makyaj yedikten sonra arkasına aşıktım resmen. rengi jantı cok cok iyi olmuş kazasız belasız maşallah tablo gibi :)
Arabada gözü kalanın gözü çıksın işallah :)
Nazarlardan korusun Rabbim.