herkese selam...
yarışmaya istanbul tuzladan katılıyorumCRX-CLUB zamanında forumlarda oldukça onlinedık fakat biraz ara verdim ve yeni projemle burdayım
yaklaşık 20 gün once almış olduğum s14a yı biraz toparladım. zamanım oldukcada yeni projelerle ve fotograflarla konu güncel tutmaya calışıcam.
Sorunların çözümünde bana destegini esirgemeyen JDM WORKS ekibine teşekkürlerimi borç bilirim...
işte başlıyoruz...
arabayı ilk aldıgım gün ki fotografı...
Arabayı aldıgımda biraz elektiriksel sorunları vardı...bende sagını solunu toparlamaktansa komple elektirik tesisatını yenilemeye karar verdim...
tesisatı toplarken gemilerde kullanılan kablo çoraplarını kullandım ve ortaya güzel bi görüntü cıktı....
arabayı alıp 10 gün fln hiç marşına basmadım. bu aradada döşeme yenilemek ses izolasyonu ve begenmedigim diger seyleri degiştirmeye başladım
bu arada iç aksamda begenmedigim yada çatlak malzemeleri Batu'nun arabasından sökerek aldım
söküm işleri bittikten sonra dogru döşemeciye
tabi kimsenin haberi yok ama geçeleri arabama bakmaya gidiyordum... tuzladan bostancıya iyimi diye)
araç hazır döşemeye girmişken ses izolasyonuna girişelim dedik
200sx lerin en büyük problemleri içeriye yagmur ve yol sesini çok fazla almasıydı...
[
çamurlukların içine güzelce döşedik
ses izolasyonundan sonra iç aksamda iç kısımlarda kalan paslanmış yıpranmış parcaların taşlama ve boya işlemleri başladı dedim onlarda aradan cıksın... bi iş yaptık bari tam olsun![]()
paslılar
TAŞLAMA VE BOYADAN SONRA
bu arada bende boş durmadım biraz yeni ciciler aldım18'' advan bronz jantlar ve arabayı aldıgımda hiç sevmedigim ve gözüme batan uydurma lipten kurtulmak oldu
DÖŞEMENİN BİTTİKTEN SONRA HİÇ FOTOSU YOKYAKIN ZAMANDA EKLERİM
VE ARTIK İŞLER BİTMİŞ EVE DÖNME VAKTİ GELMİŞTİ... JANTLARI VE LİPİ DAHA SONRA TAKICAKTIM CUNKU YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR ARABANIN MARŞINA BİLE BASMAMIŞTIM...))