hayirli olsn yavri
Printable View
hayirli olsn yavri
eskiye göre gelişme var. Ama direksiyon halen çok büyük oturma pozisyonunu nasıl buluyorsun?
Leon dan sonra sence nasıl?
Allah kazasız, belasız, cezasız kullanmayı nasip etsin.
eyvallah...
teşekkür ederim saol...
saol hacı:)
eskiye göre inanılmaz gelişme var...adamlar arabaya benzetmiş yeni kasayı...direksiyon olsun göstergeler olsun...
direksiyon o kadar büyük değil oturma pozisyonuda leondan sonra inanılmaz yüksek geldi...***** benim leon biraz basıktı...leona 3 yıl binmiştim c4 de alalı 2 ay olmadı daha...kıyas yapamıyorum çok kısa zaman oldu...ama özletmiyor leonu o kadar söyleyim:)
teşekkür ederim saol bu arada...
maşallah kazasız belasız ..
maşallah kazasız belasız..
Allah razı olsun teşekkür ederim:)
hayırlı olsun arkadaşım
dediğin gibi araç yok satıyor. ben benim c4 takas edeyim dedim 92 lik var ellerinde ve bayideki arkadaş kaçırma diyor. fark yaklaşık 22 istiyorlar. bilemedim kararsızım
PSA ailesinden 308 sahibiyim bende çok kıyasladım golf ve leon ile ama yakıt ekonomisi ve dizayn ağır bastı :D güzel bir tercih olmuş maşallah çok hökeli duruyor :icon_tup:
maşallah plaka hoş :) araçta güzel kazasız belasız nasıl yakıyo aslında yazarsanız bi yakınım ilgili çünkü bu araçla c4 le
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler... Bende aldım C4, daha 200Km'de, plaka bekliyorum 3 haftadır. Arada binip bi çalıştırıyorum: ) start stop var mı bu araçta ? ?
c4 yeni kasa değiştirdiği için mantıklı geldi zaten...leon satıp fransız almak ilk başlarda pek içime sinmemişti ama c4 hakkaten baya iyi sınıfında...teşekkür ederim:)
tavsiye ederim...ş.dışı 4.2 , ş.içi 5.3 yakıyor...ilk bakım geçtikten sonra ve chip yaptırırsam dahada düşer diye düşünüyorum...
benimki de 5000 km oldu sıkıntı yok çok şükür...start stop yok...bence pek gerekte yok:)
citroenin acil suv üretmesi lazım...nedir bu bineklerin citroen tasarımcılarının elinden çektiği:D
http://i1210.photobucket.com/albums/...115-1552-3.jpg
http://i1210.photobucket.com/albums/...115-1553-2.jpg
Maşallah kazasız belasız ıns. Hayırlı olsun bu arada :)
Erkin yeni C4'ün oturma pozisyonu biraz yukarıda değil mi sence :)
Maşallah... Hatlarını çok beğeniyorum bu aracın. Beyaz harika bir tercih. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın...