[URL=http://imagesh
[URL=http://imagesh
Maşallah kazasız belasız
gayet şık allah kaza bela vermesin
beyaz spoon jantla guze durur
www.honda-tech.com
aklımdan geçmedi desem yalan olur![]()
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum sağolun.
mazda 323 severım jantları degstrın one guzel bır plastık lıp uydurun aracı basın daha sonra turuncu folyo ıle far sınyallerını kaplayın farlar gumus rengı kalsın ıcını sıyah boyamayın ,ön logoyuda sıyah bıya guzel olur![]()
www.honda-tech.com
Maşallah güzel aracınız var bende düşünmüyor değilim bunlardan almayı arac hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz sorunu varmı kullanısı nasıldır flan fiyatları uygun ve donanımlı araclar
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Cuma buluşmada gördüm foto çekmeye giderken önümdeydin gayet güzel araban.
Maşallah.
Bende kısa bi süre kullandım yanlıs hatırlamıyorsam 2006 yazıydı
![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
kazasız belasız surusler
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Masraf yapmak istemiyorum pek fazla bunu satıp mazda 3 almayı düşünüyoruzama yinede ufak tefek değişiklik olsun diye birşeyler yapmaya çalışıcam tşklr
Araç aslında cok güzel ama eski model oldugu için pek fazla randıman vermıyo
yani düzgün şekilde motorunun elden geçmesi lazım ki iyi verim alına bilsin ama yok aile arabası için mükemmel yakıtıda iyi zaten elektronik bi araçeski mazda farkı
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum sağolun
Maşallah Şu jantlarla bile biraz daha basılda logo iptali turuncu sinyalle Çok albenili durur Allah kazasız belasız sürüşler nasip etisin..
sevdiğim ve düşündüğüm bi araba benimde yaşına göre donanımı ve sorunsuzluğu çok iyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)