en kısa zamanda jantlarımızı takıcaz
onu kısmetse takıcam
sagolun tesekkurler arkadaslar
Printable View
en kısa zamanda jantlarımızı takıcaz
onu kısmetse takıcam
sagolun tesekkurler arkadaslar
Kanks sen gerçek bir arabacısın neye bineceğini iyi biliyosun :) mahş.. göz gelmesin
Maşallah tekrardan moruk bir daha baktım da jcw jantı takma bence de takmışken farklı birşey tak yada r53 spoke da güzel olabilir.
Allah Kaza Bela Vermesin Çok Tatlı Duruyor Ayrıca Mekan Mükemmel ;)
VW'de 41Kere Maşallah...
Kanka maşalahh minimiz noktaaa :)
Ortamda ayrı bı fena allah kaza bela gostermesın ..
maaaşallah kazsız belasız foto çekimleride güzel ...
Maşallah kazasız belasız çok güzel araç
Maşallah Araca ... Sanırım Bu Fotoğraflar Çekilirken, Bizde Misafir Olmuştuk, Clio Sport İle Seat Parçası Almaya Gelmiştik Oysa Kapanmış Eğer Yanlış Mekandan Bahsetmiyorsam :)
hay maşşallah çok güzel be :D
çekimler çok beğendim olmuş ve mini ne güzel duruyo
kardesım kazasız belasız masallah : ) canlı cok daha guzel tutututut masallah :D
bu sabah aksaray civarlarında buna benzer bi araç gördüm buydu sanırım,Maşallah tunç abi kazasız belasız.
canlıı halide çok can yakarr maşallh :)
Maşallah tunç :icon_tup: mekan güzel,fotoğrafları çeken arkadaşın ellerine sağlık .
işallhh :)
bakalım stoplara napılıyo yarın görürüm heralde :D
güzel duruyor la maşallah :)
abıcım masallah kırkbırbınkere zaten hem cooper s hem kırmızı daha kelımeye ne gerek var =)
masallah cok guzel kazasız belasızz
makina biraz iyi galiba John :D :D
çekmeli öküz ?
tolga ve emre hayatımda sizin gibi kaşar görmedim heleki tolga sen tam bir eski kaşarsın :D
kanka senin bu eski kaşar var yaa çok fesat;) ben sana hiç böle şeyler yapıo uyum olum :D:D
Maşallah renk uyumu basıklı çok guzel Allah kaza bela vermesin, mercek far yokmu ?
Maşallah Allah kaza bela göstermesin...
maşallah kazasız belasız cok güzel duruyor..
Maşallah araçlar çok güzel çok şık. Allah kaza bela vermesin. :)
maşallah. kazasız belasız :)