evde savaş çıksında gör sen:hehe::hahaha:
Printable View
evde savaş çıksında gör sen:hehe::hahaha:
kazasız belasız kardesım sana bı nazar boncugu modifiyesı lazım :D
Sustum İzliyorum :) Allah Kaza Bela Vermesin ;)
yaa siz rahat olun ben verdim ona zehiri, 1 ay sonra gelir yayları kestirdim diye ahahah :D:D:D
maşallah kardeşim :)
Akşam sanayide gördüm farların altına led arabanın altınada neon takıyordu fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz :hahaha: :D
Vermeyin şuna gazı abiler gayet tadında basık olmuş fazlasına gerennk yok :D vallaha gider 5 alır onuda keser biçer takar bu gidişle :D
berkay basta bende kangoo yu bastığımda oha bu bana yeter diyodum ama şimdi sorarsan cok yuksek :D coilover aldık ama hala takamadık :D
Yayları ortasından kes biladerim yol tutuş varya cincik gibi olur arabada yere bir pısar ki yılan gibin inceden..
:D
güle güle kullan tadında olmuş, sonrasında az gelirse marka coil e geçersin :)
Ver ayarı Sedat :)) 4 tane Alman'a gerek yoktu ki ikisini alıp ortadan ikiye bölecektin misss al sana 4 tane sporrrr yay :D
Güzel kıvamda düşmüş kardesim senin hosuna gittiyse sorun yok güle güle kullan :)
kardeşim gördün dönüşte yayalara yol verin yazıyordu len ben ilerlerken sen yol verdin sus :D
kuzuların sesssizliği var bro :D
evet abi büyüğünden lazım özellikle :D
eyvallah rıdvancım teşekkür ederim :)
pıstırcazz daha pıstırcaz :hahaha:
kardeşim led 10 neon 15 hp veriyor dediler yaptım :(
tamam sakinim 3.5 yeter :D
vayy bee nerdeee telefondaki baran nerdeeee :D 3.5 yeter diyenn nerdeee :Deli::D
eyvallah inşallah maddiyat müsade ederse geçeriz zamanlar inşallah :)
takmadan kestircektim yayları yeminle barıs abiye bile dedim keselim bana 3.5 yetmez diye mustafa birseslide biliyor :D sıkıntıya sokuyorsunuz beni bak :D
:D:D hahsajsjhuah çok geç artikkk ama üzülme (hep derler ya) zamanla biraz daha düşer :D