uzaktan bakınca çok zevkli gözüküyor =) gerçi işin içine girincede sürekli bi uğraş koşturmada zevklidir gibime geliyor.
Printable View
uzaktan bakınca çok zevkli gözüküyor =) gerçi işin içine girincede sürekli bi uğraş koşturmada zevklidir gibime geliyor.
bugun teslımat gunu:D
bujılerden amortısorlere, EGR sıstemınden radyatore kadar hersey degıstı veya yenılendı.
bu zamana kadar anlatırken 5.7 v8 diye böbürlenerek anlattığım motor hacmi aslında Ford Big Block V8 7.5 LT :heyoo: bu da demek oluyor ki arda bu arabayı yürütmez
Tam bir keyif arabası :)
vay vay cok guzelll ....
Ustanin soyledigine gore 2,5 lira yakacak. :soru: eve gelirken 300 liralik aldim yarim depo bile etmedi tamami ne alir bilmiyorum
Araci ancak bugun teslim aldim motor adam akilli olmus ama cekiste bir sikinti var gibi rampada yigiliyor belki agirligindan ve yasindan kaynakli olabilir ama canimi sikmadi degil. Ayna konusunda buyuk sikinti yasiyoruz, orjinal aynasini ve ayaklarini bulamadigim icin simdilik idare edecek sekilde kamyon aynasi taktim, motor ve yuruyen aksamda sikinti yok, frenler tamam, aracin altina komple wurth putur attirdim. Saat gec oldugundan fazla Takilmadan deneme surusune ciktim. Yarin tekrar sanayiye gidip elektrikciye cekiyoruz komple sokum islemini yapacak sonra su tesisatcisi kendi alanindaki tesisati sokecek ve dogru kaportaciya, dis kaplamada silikonlu ve acilmis olan yerler var oralara fiber tamiri yapilacak citalar komple degisecek ondan sonra tekrar elektrikci ve su isini yapacak ustalar icine girip toplamaya baslayacak umarim kisa surede biter ve rahatlarim. Buarada belki ankarada karavanci taniyan arkadaslar falan cikar yardimci olur diye umit etmeye devam ediyorum.
Buyrun bu da arabamizim adam akilli calismasinin videosu :D