fotoğraflar kötümsencek gibi değil.. gayet güzel..
Onur, o araba gerçek.. Daha çok fotoğrafı var 1-2 tane koyayım..
![]()
saraç, tarık, çok saolunhep fotolar kötü kusura bakmayın yazıyorum, beğeniosunuz.. bigün süper fotolar çektim yazıcam beğenmiceksiniz die korkmaya başladım
buarada yeni farlarım geldi.. mercekli farların içlerini söktüm çnkü ci farıydı dışları.. bunun içini benim farla deiştiricem.. iç aksam bire bir aynı zaten.. sadece mercek almam gerekicek.. mercekleri yok farların.. hallederiz inşallah onu da..
bişey sorucam arkadaşlar.. şimdi ben bu farların içine kafama göre bulduğum merceği takabilir miyim? yoksa illa BMW merceği mi olmak zorunda![]()
boyutlar aynı oldukça her marka merceği takabilirsin diye biliyorum
ama kesinlikle kaliteli bişey tak ışığı dağıtma we görüntüyü çok etkiliyor
vay anasini resimler gercekmis
ben ztn biliodum canim gercek olduunu guzelliine inanamadiim icin ole dedim:P
alper insallah sorunsuz takarsin farlarin icini..insallahguzel olur..ayrica eskidendi bizim ps bilgisi unuttuk zamanla![]()
bd 600.son vidalarına kadar mtech ama nasıl oluyor aynalar kocaman ve kare.sanırm fark etmemişsinz alırken.arabadan anlıyosun die dikktatimi çekti...anlamadım ama neyse.
hade arabayı yapalım alper
on cama çıkartma yapıştırcaksan ama
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
emre bakalım gidicem artık hurdacıya deniycem.. şansımıza ne düşerse olucak artık
10ur, takarız inşallah bakalım.. lan ne kaptırmıştık zamanında kendimizi ps olayına.. zewkliydi ama
burak o da nazarlık olsun die bırakmışlardır belki
Kaan yapalım arabayı yapmasına ama yapıştırma ne iş anlamadımkaan saolsun mu yazıcam
buarada m-tech tampon buldum (ön).. ledli stop buldum.. orj CD çalarlı teyp buldum (sıfır).. farlarım geldi merceklerim yok, xenon da almak lazım onlar için.. hepsininde maliyeti aynı gibi hangisini yapıyım önce diye kafayı yemekteyim![]()
Çift mercek olayı benim hayalimdi inşallah yaparsın muhteşem olur
çift mercek olayı zor onur ama stoplarımı taktım dün foto ekliycem![]()
çok yakışmış ledli stoplar yerinde seçim..bence sırada çok acil çıta boyama olmalı..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)