Jantlar orjinal rengine dönse daha şık olur maşallah...
Printable View
Jantlar orjinal rengine dönse daha şık olur maşallah...
jantlar haric araban güzel
maalesef jantlar olmamıs :S
yapılması gereken
jantlara çeki düzen vermek
spoon kanat takmak
99 stop bulmak
tavsiyelerim bu yönde :)
jantlar dışında güzel duruyor orjinal rengine çevrilirse onlarda güzel duracaktır
Araca maşallah.keşke jantları boyamasaydınız :( :( Bronz ve orjinal halide güzel jantların ama siyah kırmızı boğmuş emek harcamışsınız ama.
herkese yorumları için teşekkür ederim gücüm yettiği kadar ufak tefek şeyler yapıcam stoplar ve lip gibi fakat önceliğim jantların orjinal rengi olucak :)
bıraz zevkınde sıkıntı var tabıkıde elestırı yapmamıza ızın verırsen bende bırkac bişi dıyım öne mugen ek jantları fume yapabılırsın o spoılerıde sok oem tak bukdr bak ozman nasıl durucak:)
jantlar orjinale döndümü dahada güzel duracaktır maşallah
ön tampon lip istiyor bence takarsan daha güzel olur...maşallah
:) gaza geldim diyelim ya jantların kötü oluşunu kabul ettim artık eleştiriyede her zmn açığım :icon_tup:
jantları orjinale dönücem fümeye girişmek istemiyorum artık öne ek alıcam o ztn uzun süredir aklımda
peki yan çıtalarıda boyayalım mı siyaha yoksa böle kalsın mı?
kazasız belasız binmeniz dileği ile jantlar ikinci fotoda çok daha güzel bencede
Yiğit sürpriz bu muydu :D Acilen eski renklere dön hatta janttaki gümüş ve kırmızı uyumu en iyisi :)
jnatlar fos bence grısı daha tatlı hatta gun metal bı yapsaydın bundan daha asaletlı olurdu basarılarının devamını dılerım
Son halinin fotoğrafı yok mu abi ben gökhan
Toprağım çabuk o jantları eski haline getir :S
jantları acilen çıkart bence araba güzel ama..