SAnırım biri bu arabayı ölçtüğünde 280 gibi bir şey çıkmış yanılmıyorsam ama(herkeze yanılıyorsun diyicek ama:)):soru:
Printable View
o olcumde arac vtec acmıyordu...
yakında ayara geliyor arac istanbula dyno cıktısıda alacaz insaallah....
maşallah konyada ne kadar çok vtec oldu ya.. murat abinin kırmızı vteci scli vtec ve senin turbolu vtec aklıma gelenler.. bende konya akşehirliyim... konyanın içinden mi???
evo-killer insanları aşalamanın ne alakası var kimse kimseyi çekememezlik yapmıyor kimse kimseden üstündeil burda sen ewo kiliosun başkası 997 turbo kilio eee o senden dahamı adam oluo hayır ikinizde insansınız insanların gözünde ölesiniz böle aşalayıcı laflar kulllanmasssan senin açından daha iyi olur arkadaşım
özgün ztn yukarda demiş hepberaber deneriz ne olduğunu görürüz demiş.. aramzdaki arkadaşlar 4,5er ay parça bekleyip sene civarı aylarla araçlarını bütçelerine göre yapmakta ''kendi araçlarını kendileri hazırlamakta'', o yüzden çıkıp parça ıvır zıvır savaşı yapmakta saçma. çıkarsınız otobana herşey görülür.
ayar yapılır buyrun gelin Dyno Dynamics Te sorunsuz olarak ölçelim boşverin krallar yollar felan istemiyorsanız DynoDynamics te orda burda X dynoda deil Dyno Day yapalım vtec lerin Görelim güçlerini sabırsızlıkla bekliyorum ilk dyno sona Road King olsun :)
:):):):)bu aralar bu form bana moral oldu biraz valla iyi oldu yani:D:D:D:D
kim king görecez artık......
ne zaman geliosun ???? moral olmasın sana bence bilgi olsun ne dersin ? bişiler öğren mesela insanları aşalamamak gibi nasıl fikir ? :)
ben king ming deilim selcuk salaksaçma konuşma
bu herks için geçerli selcuk içinde bakın adam gibi yazın yaorum yapıcaksanız yapın adamın arabasına yoksa susun kavga istemiyorum ! kimse kimseyi bu forumda aşalayamaz:ofk:
araçlar gelip geçici, önemli olan dost kazanıp karşılaşığında başını öne eğeceğine bir merhaba diyebilmek...
aracın güzel maşallah.
insanlarla nasıl diyaloga girecegimi senden ögrenecek degilim sadece satılık 200sx arıyorum diye bir link actık millet benimle ugrasmaya basladı ama yakında yine istanbuldayım görecez roadking ide prenside kimmiş bakacaz....
bu konu kapanmadımı hala. herkesın arabası kendıne ıyı arkadaslar uzatmaya gerek yok
evet selcuk dogru söylüyor.............herkezin arabası kendine güzel
ayrıca arabıda ilk debrik edenlerdenim
hayırlı ugurlu olsun emre tekrardan
arac istanbula satılmıştır .................
eyvallah kardesim sagol........