maşallah kazası belasız ...
Printable View
maşallah kazası belasız ...
Hersey güzel ama çok havada arac biraz basıklık daha iyi olabilir :)
Son susturucu güzel olmus bence kazasız belasız sürüşler
maşallah keyifle kullanın
maşallah çapraz çıkan son susturuculara bayılıorum kazasız belasız.
Maşallah kazasız belasız
çok guzel olmuş. Makıne mrka model nedir ?
bu 106 ların aynaları çok uyuz ya :D
maaşallah arac satılıkmı
Maşallah, İyi günlerde kullanın inşallah :)
eski 106 cıyımdır :D senin makina kral degerini bil valla..kasa cam gıbı duruyo rsımlerde..bi içinin resmini de koysaydın iyi olurdu aslında
Maşallah....
ilk kareler ilk zamanlar kolay gelsin :)
güzel duruyor aracınız umarım her zaman böyle kalır. Son susturucuya bir çare onedir japon içi yan duruyor :D
Antalyalılar gibi stock egsoz iyidir orta yok, kat yok sonda orj susturucu iyidir :D
kazasız sürüşler.
Son susturucunu çok beğendim maşallah çok güzel aracın var:)
Lipi yakıştıramadım laguna lip falan daha güzel duruyor bence.
tesekkur ederım sagolun
tesekkurler valla 106 olsun ayna olmasın :D makına Canon 450D 75-300 lens:D
tesekkurler evet suan satılık ama bıraz keyıf ısı:D
allah razı olsun sagolun
eyvallah ustad tesekkur ederım allah nasıp ettı ıyısını aldık bızde muzelık mısalı korumaya devam edıyoruz ıc resmınıde koyarım bırazdan:D
http://s11.postimage.org/bbzbjlntf/IMG_0404.jpg
eyvallah
Canon 450D kardesım 75-300 canon lens ve 18-55 orjın lens eyvallah ılk cekımlerım bıraz daha ustalık ısteyen kareler zamanla gorundugu gıbı basıt ıs degılmıs foto cekmek:D
sagol ustad yapıcaz yapıcazda bırseyler hep zamansızlık var ortada aralıkta muayene var sonrasında yaza dahada bomba olucak ıns antalyaya gelırız belkı :D ruslar 106ları sevıyorlarmıs:D
allah razı olsun kardesım valla kımıne gore guzel kımıne gore ehh ıste olmus valla duz gıderken arkamızı goremıyoruz sadece ses oldugu ıcın sıkıntı yok:D laguna lıp takılacak ama fıyatlar cok yuksek duz mantık bakarsak plastık bır parcadan ıbaret bakalım..
maşallah kazasız belasız inşallah :)
tesekkur ederım sagolun...
Maşallah güzel günlerde kullan kardeşim .
Giderini iyi bilirim Orçun'da bilir :D :D
Volkan abi maşallah TL ye. yan egzozu bende çok sevip seviyorum ama seninki bi garıp olmuş zaten herkes yazmış onun haricinde 10 numara bi araban var Allah kaza bela vermeden uzun yıllar binmeni nasip etsin
Benim araba emekli etmiştir belkide heheheheh bide sen varsin abi kendini saymiyorsun
allah razı olsun cenk teşekkür ederim valla ne bilim egzoz bana normal geldi :D uzun yıllar elimizde olacak ins satılık ilaninda kaldiricam zaten
Maşallah, çok güzel görünüyor. Allah kaza,bela vermesin.
Masallah tl'ye
kaç TL istiyorsun bu TL ye
maşallah ok temiz
maşallah kazasız belasız güzel duruyor..
Sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz yorumlariniz için
maşallah Allah kaza bela vermesin..orçun yaşar abinin gazabına uğradı..bu araba bizdeykende iyiydi,bozmadık,bozmamışsın.değerini biliyosun..inş. hep böle kalır.
Maşallah Dostum Kazasız Belasız..
kazasız belasız :)
Masallhhhhh :icon_tup:
maşallah kardeşim mermi gibi duruyor aracın pırıl pırıl
tesekkurler kardesım allah razı olsun masallah cıhanda guzel bır arkadasımız guzel bakmıs arabaya bızde ızınden gıdıyoruz bakıyoruz yemıyoruz yedırıyoruz tabırı caızse..:D
eyvallah kardesım tesekkurler
sagolun:D
eyvallah kardesım
Güncel Arkadaslar aracın karlı fotolari eklendi bir kaç nacizane foto:D