Buda Böyle Stock Corsam)
Buda Böyle Stock Corsam)
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Maşallah.. corsa candırSadece renk tonu farkı dikkat çekiyor
![]()
...
Teşekkür ederim aynen corsa candırya renk tonu sıkıntım war kapılarımın 4ünüde boyatdım bi tarafı kaldırıma sürtmeden diğer tarafıda park halindeyken donerken adamın biri çizmiş o yuzden dolayı bel altı boyandı ama servis iyi boyamayınca ***** bu şekilde oldu ona rağmen mutlym ama arabamla ya
![]()
![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
maşallah güzel bi corsa içteki parkları çıkartırsan daha güzel olur bence kazasız belasız sürüşler![]()
Livestrong
kilometresi bi hayli fazlaydı yanlış hatırlamıyosam ilan yada bi forumda okumuştum. maşallah stoplardaki işlem yakışmış.
Rengi gerçekten değişik farklılık var araçta![]()
maşALLAH![]()
teşekkürlerya işin aslı bnm farlarımdaki xenonlarımı sokmek zorunda kaldım zırt pırt arıza yapıyor diye o yuzden yeniden xenonları takana kdr da park sis takılıyorum
teşekkürler kanka seviyorum seni
teşekkürler
teşekkürler
evet kmsi şu anda 215 bindearacın ilk sahibi oldugumdan dolayı şu ana kadar herhangi bi sıkıntı yada sorun yaşamadım tabi buna bakımlarını servisde yaptıgım ve zamanında yaptıgım da hesaba katılırsa şu an için gayet duzgun bi aracım var kmsine gore
henuz hiç baskı balata bile değiştrmedim yani
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
maşallah rengi dikkat çekiciymiş km sine göre canlı duruyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)