Hayırlı olsun gardaş pis GTİcılar grubuna bir arkasımız daha katıldı. Evren nerde la :D
Printable View
Hayırlı olsun gardaş pis GTİcılar grubuna bir arkasımız daha katıldı. Evren nerde la :D
Benim alinti senin yorumun ustune cikti hahaah
yürürü iyi olan bir 106,daha önceden de bildiğimiz bir araç maşallah kazasız belasız hayırlı olsun :)
Laguna lip aldim haftaya lip li fotograflar sizlerle :) eskisehirden fotograf cekimine katilmak isteyenleri haftaya beklerim :)
10 numara olmuş kardeşim kardaki çekimler laguna liplileri bekliyoruz :)
maşallah araçta resimlerde 10 numara ;) toplamak lazım artık 106 ları:D
maşallah 2.sahibi Aytekin abideyken aynı işyerindeydik çok iyi bilirim aracı temiz araçtır ve bi o kadarda yürürlü,Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
106 GTi Team Etkinliği Rolling Day Kayseri | Facebook
bu videoda FF full stok iken kalan hatıralardan :)
maşallah çok iyi duruyor araç , fotoğraflarda çok iyi...
çok teşekkür ederim videoyu daha öncedende izlemiştim hoş etkinlik araç aldığımdada tertemizdi şuanda tertemiz alır almaz tozluk körüklerine kadar değiştirdim şeytan kulağına kurşun ne motorun sağında solunda ne şanzumanda en ufak yağ sızıntısı bile yok maşallah baskı balata değişirken komple şanzumana bakım yaptırdım kılımdır o konularda sonuçta ne kadar bakarsan o kadar temiz sorunsuz oluyor araçlar speclerinde bende baya değişiklik yaptım öncelikli birkaç eksiği kaldığı PPR portpolish'den sonra bende bir kaç video paylaşırım hayırlısıyla tekrar teşekkürler :)
41 Kere Maşallah..
Allah kaza bela vermesin
çok düzgün duruyor