Çok güzel olmuş, göbeğini VW yapma imkanı olabilirse fena olmaz
Printable View
Çok güzel olmuş, göbeğini VW yapma imkanı olabilirse fena olmaz
Valla aylardir kafasini seviyorum :D:D Onunda aklinda bayadir var ama et35 oldugu icin sknti olur diye ugrasmadik. Kismet bguneymis.
Bu arada onumuzdeki haftaa bizim finallerimiz bitiyo kucuk bi organizasyon yapcaz :) guzelce bi toplaniriz fotograf muhabbet mangal falan hazirlikli olun :D:D
aminn tesekkürler.eskiside iyiydi ama bu çok iyi oldu kapalı bir jant en azından temizlemesi kolay ama bununda içini yıkamak sıkıntı :)
çok tesekkürler yapalım ikinci bir araç olsun :)
teşekkürler cem abicim güzel oldu valla geldik gititk sonunda bir jant aldık :D tesekkürler tekrardan gece gece yorduk seni :)
bende severek izliyorum tesekkürler:)
amin cümlemizi tesekkürler
çok saolun çok tesekkür ederim ufak ufak değişiklikler yapıyoruz işte:)
kesinlikle bencede öyle oldu biraz :)
çok tesekkür ederimm
çok tesekkür ederim :)
haberim olursa kesinlikle gelirim :)
saolun çok tesekkürler yaptık bir değişiklik :)
amin teşekkürler :icon_tup:
çekimler için emirhan kardeşim çok saolsun kırmadı beni sınav aramızda çekebildik çok saolun.
:) çok tesekkürlerr
başta vw yapcaktım ama baktık audi çok kaliteli durdu ve sırıtmadıda şimdilik böyle bıraktık :)
sıkıldım arabadan bi değişiklik gerekiyodu onuda emirhan saolsun 2 aydır beynimi yedi gittik aldık jant valla :D ama çokta iyi oldu :)
mangaling loadingg.. :P :D
çok çok güzel olmuş maşaallah.
Sizin şu ufak tefek uygulama yaptığınız kulube nerdeydi? :D Sınavlara çalışırken yardım edicem yani :D
Maşallah yeni kasa jetta' bu kadarmı güzel olur allah kaza bela vermesin ;)
Hergun resimlerine tekrr tekrar bakiyrdm cok hosuma giden bir aracti fakat jantlari begenmedim bizde jant kapakli jetta var vallhi kapak sandim ilk baktgmda :( belki canli canli gorsem dibim dusebilir o ayri :) gelismeleri takipteyim :)
tesekkür ederimm :)
gel kardeşim herzaman bekleriz kulubemize :D
saolsun çok tesekkürler :)
19 kapak jant varsa onu takalım en azından hafif olur :D canlı görsen fikrin değişir dicem ama resimden farkı yok aynısı :)
Kardşm jantcımısın bu kaçıncı farklı jant :D :D
Maşallah kardşm kazasız belasız herzamanki gibi etiket :D
Aldırcaksın illa bu kasa jetta, ulen hiç beğenmezdim şimdi başka araba göremez oldum :D
Maşallaaaahhh
masallah cok hos
Maşallah cok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin
Allahım nazardan saklasın jettadan da üst sınıf BMW audi gibi farklı bir görüntüsü var jant mükemmel olmuş ve basiklikta tadında olmuş geç otur karsına izle o derece :) tekrardan maşallah
maşallah yeni jantlarda çok yakışmış