Siyah jantlı halleri dışında diger halleri gayet güzel geldi bana :) maşallah
Printable View
Siyah jantlı halleri dışında diger halleri gayet güzel geldi bana :) maşallah
Maşallah çok beğendim :) Rengi bizimkine çok benziyor
Maşallah kazasız belasız....
ne denebilir ki güzel renk güzel araba, sadece biraz daha basık olsa sanki daha dikkat çekici olurdu...
nişanlanmadan bende sürekli manken bulur bulur arabamla fotoğraf çekerdim anılarım depreşti şeytan dürttü :D maşallah kardeşim pırıl pırıl aracın kazasız belasız
çok fennaa çook ;)
Çok güzel duruyor maşallah kazasız belasız...
kazasız belasız maşallah hem rengi hem duruşu basıklıgı cok iyi öndeki kücük hava girişlerini rsdekiler le değiştirebilirsinz cok yakısıyor birde merak ettim ne ile bastınız aracı coil mi var ? yay larla amörtüsörlere müdahale mi edildi??
mükemmel ötesi olmus basıklık gayet güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
Töbe bismillah :) Maşallah dostum araç güzel,biraz seninle takılmak lazım fotoğraf çekimlerinde :D
maşallah güzel ve farklı olmuş eline sağlık...
Maşallah aracın rengi çok iyi lipte çok hoş olmuş...
maşallah herşey tadında olmuş kazasız belasız.
Hadi hadi fotolar çok iyi :)
Bizim burda hele o napmış yaw o tavandaki profillerle jantlarla taksi yazılarıyla dolaşşan durdurup taksana lo şu jantları da binip bizde gezelim kara jantlarla geziosun diye laf yersin.. :D
Maşallah siyah jantlarla daha tatlı geldi gözüme , İzmir araçlarını seviyorum özellikle temizlikleriyle..:)
Güzel yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkürlerimiz sunuyorum arkadaslar hepimize maşallah hepimize kazasız belasız
Maşallah Kazasız belasız.
maşallag guzel arac 9 18 bbs guzel olur
Maşallah araçın rengi cok iyi basikliği hiç göstermiyor araç neredeyse camurlukların genişliğinden dolayi