hayirli olsun abi kazasiz belasiz
Printable View
hayirli olsun abi kazasiz belasiz
maşallah güzel araç...
abi hayırlı olsn en cok sevicenğin arac bu olacakdır :D gezmesi zevkli yakıttan dolayı :D
maşallah..
hayırli olsun gule gule kullanin
hayırli olsun gule gule kullanin kazasız belasız ..
her sabah bunuda gorurum artık evınızın onunde:):)
İyi dilekler için hepinize teşekkür ediyorum.
@Seko üstad sorma benzin alasım gelmiyo Jum a :)
@m. ali öz Lastik konusunda 50 mantıklı görünüyor daha altı sıkıntı yaratacak. Zaten bir takır tukur arabamız var :)
@berkayGLRN Aynen kardşeim kardeş kardeş takılıcaklar orda.
Çok güzel bir otomobil kazasız inşallah...
Cumhur abi hayırlı olsun arac kazasız belasız sürüsler.
Jum a benzın almak dertli gelirde bununlada hızlanmak isterken yerınde saymak dert olur (: (:
Aracı yürütme işinde ihtiyac olursa her zaman yardımcı olurum..
hayırlı olsun dizel candır.
basılan işlerimi almaya geldiğimde tam o kapının önünde ceza yemiştim hiç unutmuyorum park yüzünden :)
güle güle kullan... C3 candır... 1.4 hdi mi?
Kaputun üstündeki type iyle ordan müzik dinlenilecek sandıydım:hahaha:
Ekonomi spec c3 in Tayyar out:D
ohhh en güzeli, kazasız belasız abi :)
ya bu citroen baya yükseltti çıtayı neydi o eski gıcık citroen kasaları. allah kaza bela vermesin hayırlı olsunn
tekrar hayırlı olsun abi:)
hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah jantlar göründüğünden daha çirkin heralde pek görünmesini istememiş gibi fotoğraf çekmişsin :D
Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere inşallah.
Sorma ya ama boyuna göre tatminkar. Kötü olan bundan inip Jum a binince yaşadıklarım :)
Orda ceza yememek büyük başarı. Eski aracıma 19 tane ceza gelmişti :) Şimdikine ne olur bilinmez.
Evet üstad. 1.4 hdi bilindik motor olmasının verdiği rahatlık var. Biraz binelim sonra kudurturuz :)
Benzin bu rakamlarda olunca böyle oluyo. Ama arkasına "My other ride is R" yazacam :)
Teşekkür ederim kardeşim. Cümlemize inşallah.
Yeni trendi sanırım anti retro yani eskilerle uğraşmicaz diyolar tabi eskileri zaten facia adamların.
Saol Öskür amcası :) Bunada panda yapalım panda kardeşiliği olsun.
Yok yaw karşıya geçmeye üşendim. Bide adam cls amg jantının 15" olanın bulmuş takmış. Hayır üretenemi kızayım yoksa takanamı belli değil :)