isin aslini solemek gerekirse bitek rengini begendim:) kazasiz belasiz kullaN..
bu arada arac onden kazali mi???
Printable View
isin aslini solemek gerekirse bitek rengini begendim:) kazasiz belasiz kullaN..
bu arada arac onden kazali mi???
Çoğu şeyi begenmedim (arkadasların her dediğien katılıyorum) ama emeğe saygı kazasız belasız.
Kazasiz Belasiz Kullanman Dilegimle (sadece Renk Güzelmiş) :d
benım anlamadığım şey neden çok üstüne gidiyosunuz adamın onu anlayamadım.yoqsa yoqtur.bu kadar kişi bişe demiyorda sana ne oluyor onu anlayamadım.
lafım ortaya isteyen alınır isteyen alınmaz.
yoq o var şu yoq nie yalan vs. gbi şeyler
ii forumlar.
Sistemin esası bende ondan ben yazıyorum. Zaten forumdaki diğer kişilerin durumdan haberi yok olsa yazarlar. Forumdakileri uyarmak görevim. Bu vesile ile onlarıda haberdar ediyorum. Sayemde arkadaşın yazdıklarının yada söyleyeceklerinin ne kadar güvenilir olacağını herkes görüyor. Sana yaptığı normal geliyorsa seninde ondan farkın yok demekki.
Forum ortamında samimiyet önemlidir. Burası paylaşım yeridir hava atma yeri değildir. Zaten düzgün işler yapıyorsan takdir ve övgüyü alırsın.
Arkadaşın yaşı daha 21 biraz daha olgunlaşsın yaptığının gereksiz olduğunu anlıcaktır. Yaptığının bana zararı olmadığı gibi kendisinede yararı yok. Ortaya çıktığında kendi saygısını yitirir sadece...
mesele yaş meselesi deildir.
insan doğru yu ve yanlışı yaşayarak ve kendisi öğrenir.bunu ne sen ne ben ona öğretemeyiz. forumun huzurunu kaçırmanın anlamı yoq.boşverin demek istyrm.
tekrar dan ii forumlar.
maşallah 36 kasa güzeldir.. ama bana kalırsa BMW ye sticker lar we abartı yakışmıyo.. arka tamponunu M tech yapar, çıtaları siyaha boyar we bi de M Motorsport jant bulursan ilerleyen zamanlarda yorumların nasıl deiştiğini göreceksin.. herkesin kendi zewki tabiki ama beğenilmek de ister insan yani :)
Alperinde dediği gibi zevkler insandan insana göre değişir sen beğenerek kullanıyorsan sorun yok.Hea bizim fikrimizi soruyorsan herkezinde dediği gibi benimde emeğe saygım sonsuz belli uğraşmışsın ama rengi dışında hiçbirşeyini beğenmedim bende.Fast&Furıous izleyıp arabanın heryerine aksesuar takmakla olmuyor pek bu işler..Peluşa bayıldım bende arabama koymayı planlıyorum :)