Aynen Arkadşim Bu Siteye üye Oldum Honda Tutkusu Başladi Bende... Sitedeki Hondalar çok Güzel Gerçekten...
Printable View
Aynen Arkadşim Bu Siteye üye Oldum Honda Tutkusu Başladi Bende... Sitedeki Hondalar çok Güzel Gerçekten...
masllah kardeş kazasız belasız.arac ankarada diil heralde yaaw hiç gormedik biz :)
EVET ANKARADA DEYİL. 2YIL DENİZLİ DEYDİ BENDE GECEN AY AFYON A SATTIM.3TANE 106GTI ALDIM SATTIM EN TEMİZİ LAY DI... ŞİMDİ VTECH yada TYPER ALMAK İSTİYORUM NASİP ARTIK...
bunun ledleri nasıl degişiyor bzim 206 nınkini degiştiremedik yaa
Angel Ledlerinden Bahsediyorsun Sanirim Anlatmaya Kalkarsam Cok Uzun Sürer Sen Bana Kargoyla Gönder Ben Yaptirivereyim Ne Renk Istersen...
nası abi sana komple ben farları mı söküp yollayayım :D
8 TANE LED ALCAN NE RENK İSTİYOSAN TABİ EN KÜÇÜKLERİNDEN ANGELDE BULUNAN LEDLERİ CIKARIP YENİ ALDGIN LEDLERİ TAKCAN BENİM TEYİPCİ ARKADAŞIM VAR O YAPTI ZOR DEYİL AMA YAPAMAZSAN GÖNDER BEN YAPTRRM FARSIZ DOLAŞMAM DYORSAN BENDE ön farlar-stop-sol ayna-kaput-kullanma kitabı kullanım klavuzu var arabayı sattgmdan dolayı lazım deyil satcam aklında olsun...
selamun aleykum arkadaşlar bu aracın eski sahibini tanıyan var mıdır? araç şuan bende kendisini tanıyan varsa yada kendisi görürse bana ulaşabilir mi? (05326827461)
yorumu güncelledim anlayabileceğin şekilde :)