|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Clio 1.6i RXT
|
Merhabalar Tech Ailesi..
Foruma katılalı baya oldu ancak aracın konusunu açmak şimdiye kısmetmiş.. Başarısız bir konu açma girişimim olmuştu ancak admin abiler resim boyutların cezayı çaktılar hemen ![]() Aracıma gelirsek ilk aracım uzun araştırmaalr sonucunda yaklaşık 2 sene önce aldım.. Geçtiğimiz yazda bi kaç değişikliğe gittim. Üzerindeki ekstralar.. - FK 60/40 Spor yay - SM Shortshifter - Angel Eye Farlar - Kısalar Monza Xenon - Logo Kaplama (Siyah) - Sis Farı kaplama (Sarı) +5hp Muz Silecekler ![]() Bunun dışında da ufaktan bir ses sistemimiz var. Anfi(4ch/1000W - Magnat) + Bass(Alpine 8 inch) + Mid (JBL 13cm) Önümüzdeki aylarda tampon yan çıtalar ve kapı kollarını gövde rengine boyamayı planlıyorum. Olumlu olumsuz herkese yorumları için teşekkür ederim... İyi Forumlar.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ 'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!' |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
SM Shortshifter markası apayrı bir dünya...
![]() MaşAllah aracına, Allah kaza bela vermesin... __________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Maşallah Allah kaza bela vermesin
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ......
|
Maşallah.Bence tamponlara el sürmeyin tamamen araç rengi olursa boğuluyor araç.Farlar için de oem merceklilere geçmenizi öneririm.Ayrıca stoplar da PhII stopları olursa güzel durur.1-2cm'lik de spacerla gayet kıvama gelir bence.
Spoiler olarak da rslerin veya sportların spoilerini alabilrsiniz.Kel görünümden kurtarır ![]() Kazasız belasız. __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah kazasız belasız ...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 6K2 Ibiza AKL
|
maşallah , tatlı olmuş ...kazasız belasız , nazar değmesin
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
maşallah güzel duruyor...
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: JET Sport-Ford Connect TDDI
|
Maşallah Kazası Belasız Günler Diliyorum...
Yavuz, SM Shortshifter'e Laf Yok
__________________________________ Renault Sport AHM Performance |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: ......
|
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |||
![]()
|
Saolun arkadaşlar
![]()
![]() Stopları zaten değiştireceğim ama çıkmacılardan phase II tampon bulsam beraber değiştireceğim.. Aslında gönlümde yatan PhII RS tamponu ama nasıl bulmak imkansız.. Spoilerde de aynı sorunu yaşadım orjinal parça olarak varmı o spoilerler direk uyuyormmu ? __________________________________ 'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!' |
|||
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Bende RS Tamponu İstiyorum, Aynı Konudan Muzdaribiz ... Spoiler Olarak Army'nin Bahsettiği Gibi RS Ve Sportlardaki ni Kullanabiliyorsun ... Bir Arkadaşta MKII Cup Spoiler Var, Gasp Etsem mi Diye Düşüyorum
__________________________________ Renault Sport AHM Performance |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() alamanyada şunu buldum ama uyarmı güvenemedim.. RENAULT CLIO Heckspoiler ohne Bremsleuchte 352 | eBay __________________________________ 'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!' |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
Avcılardamış araç hiç görmedim
6-4 yaylar çok güzel tadında düşürmüş maşallah kazasız belasız. App plakayıda unutmayın bence plakalar çok bozmuş
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Cihangirdeyim ben.. Zaten bunlarıda yeni yaptım 4-5 aydır bu şekilde geziyorum..
APP varda mühürsüz olduğu için takmak istemiyorum.. Mühürlü bir takım yaptırmam lazım.. __________________________________ 'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!' |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Maşallah güzel duruyor ama orjinal farlar daha iyi
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
Benim applerimde mühürsüz önceki arabamda da öyleydi mavi fiesta vardı. Sorun yaşamadım hiç Allahda yaşatmasn
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
SM li bi rxt daha gördüm ya tamamdır ya
Allah kaza bela vermesin bi gün denemek isterim senle
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
güzel araç maşallah
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
![]() İngiltere'den Aldık Bizde Spoileri, Alltaki Ürün Mesela... Renault Clio 172 Sport Pearl black rear spoiler NV 676 | eBay Buda Cup, http://www.ebay.co.uk/itm/CUP-SPOILE...item23178a6e63 __________________________________ Renault Sport AHM Performance |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |