|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Peugeot 308 1.6 HDİ PSA engine
|
İki yıl kadar stock şekilde bindikten sonra toplum baskısı ile aracımda bir kaç değişiklik yapmak istedim düşünce mimarım yakın arkadaşlarıma saygılar
ilk olarak kaliper kapakları ile başladım basit ama ilgi çekici daha sonra lastik ebatlarını 205-55-16 dan 225-50-16 ya çıkarttım daha sonra uzun uğraşlar sonucu bulabildiğim eibach helezon ile aracı bastım ve aynaları imola kırmızıya kaplattım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() güncel ![]() ![]() ![]() Safa BÜYÜKKAPLAN a teşekkürler eline sağlık kardeşim güzel çekim oldu ![]() devamı gelecek
__________________________________ DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR TURBON OLSUNSon Düzenleyen smtkrglu; 14-02-2012 12:50. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: C'mon
|
maşallah güle güle kullanın
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ......
|
Maşalllah güle güle kullan.
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
maşallah kaçlık yay var?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
maşallah aynaları pianoblack yapsan daha iyi olur sankim
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
308 hdi için spor yay bulabilmek ayrı bir başarı, aracınız da gayet hoş ve sade maşallah...
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Öncelikle ilgi ve alakanız için herkeze teşekkürler allah olmayanlarada bir araç nasip etsin
![]() Aracımda Eibach Springs : Sportline var yanlız ben iki kez basma işlemi ile uğraştım ilk sipariş ettiğim yaylar 35mm-10mm di aracıma ne spor bi görüntü nede güzel sürüş zevki yaşattı daha sonra Konyanın meşhur rotcusu osman abiye götürdüm ve aracı 55mm-30mm düşürdü önler 55 arkalar 30 şuanda...
__________________________________ DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR TURBON OLSUN |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '90 Sedan Civic
|
maşallah
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Maşallah, iyi günlerde kullanmak nasip olsun
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: RS 172
|
maşallah hafızz allah nazardan saklasın
fotoğrafları 6230 la mı çektin
__________________________________ ||| Renault Sport '93 Eg4 EX - AHD90 '00 Clio RS - BS348 |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Sorma hafız temiz anki fotolarını yakalamak britneyi wc de görmek kadar imkansız
onun üçün anlık şipşakla çözümledim safayı beklerim dört gözle
__________________________________ DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR TURBON OLSUN |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
Maşallah çok hoş olmuş bu şekilde düşüklüğüde güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: focus-1
|
aceba tam olarak nasıl bir işlem yapıldı orjinal amortisör,spor yaylar kullanılarak mı yapıldı işlem aceba çünkü konyada bahsettiğiniz ustanın adını bir kaç kez daha duydum . yapılan tam olarak nedir maliyeti ne oldu aceba
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: RS 172
|
spor yaylar ile orjinal amortisorler kullanıldı, yapılan işlem hakkında samet verir bilgiyi ben bu kadarını biliyorum
__________________________________ ||| Renault Sport '93 Eg4 EX - AHD90 '00 Clio RS - BS348 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: focus-1
|
merakla bekliyorum uyarsa düşünüyorum bende focu-s a
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah kazasız belasız ..
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
Öncelikle tşkler jdm_si kardeşim ön bilgiyi vermiş gerisini ben tamamlayım ![]() İlk olarak 35mm-10mm olarak eibach marka helezon siparişi verdim ve uygulamada tatmin edici bir sonuç elde edemedim daha sonra arkadaşların tavsiyesi ve konyada meşhur bi rotcumuz var sağolsun oraya gittim ilk takma ücreti olarak 85 TL verdim daha sonra uygulama hiç tatmin edici olmadı aracın lastik çamurluk arası 80mm ve gene 45mm açıklık kaldı daha sonra 20mm i geçkin eibach helezonları kestik ve gazaltı kaynağı ile tablaya göre bükme işlemi yapıldı ve metalin özelliğini kaybetmemesi için soğumasını bekledik bu arada amortisörlerin milleri tornaya gitti ve 30mm kısaldı takırtıyı azaltması ve yumuşak bir süspansiyon olması için Helezona:450TL Takma işlemi için:85TL Kesim ve amortisör kısalması için:185TL __________________________________ DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR TURBON OLSUN |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Tşk ederim
Bana kalsa 10mm daha pay var ama karter muhafazası aracın ön lipinden hada aşağıda olduğu için limitleri zorladık kendimizce clionunda maşallahı var __________________________________ DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR TURBON OLSUN |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|