Çok güzel bi duruşa sahip maşallah,bende Karaman'dayım,Konya'ya geldiğimde görüşüp tanışmak isterim :)
Printable View
Çok güzel bi duruşa sahip maşallah,bende Karaman'dayım,Konya'ya geldiğimde görüşüp tanışmak isterim :)
http://e1205.hizliresim.com/x/b/5m785.jpg
belki sana biraz yardımcı olur.5 cmlık yay var surtme falan yapmadı hiç.308 in camurlukları daha geniş sanki bassanda problem olcagını sanmıyorum.
maşallah kazasız belasız
Maşallah kardeşim Ankara da mogan mangalda görmüştüm en yakışıklı 308 desem yeridir :D Kazasız belasız :)
Şuandaki basıklığı normalde 6 cm felan önler :D benim orjinali 35mm 10mm eibach yanlız araç düşmedi 308 içinde 5 cm lik yoktu konyada e60 bmwleri bile basabilen birisi var ona götürdüm biraz tuzlu iş yapar ama hakkını veriyor kaç cm istiyorsan amortisörlerin milinden kısaltıyor sonra helezonu kesip gazaltı ile ısıtıp büküyor 12 bin km yaptım en ufak bir sıkıntı yok ve süspansiyon oldukca yumuşak :D dahada basacak pay var
Sondan 2. fotoğrafta çok iddialı duruyor araç. Allah kazadan beladan korusun maşallahı var..
farklı birşey olmuş kazasız belasız :)
Geliyorummmm.... Yanına panpa :) (araba bakımından)
maşallah kazasız belasız.
Aynen kardeşim çoğu yerde düşmez araba git işini diyen usta varmış :D sadece mili kısaltmak ile araç düşmez amortisör milini kısaltmakdaki amaç amortisörün uzun süre patlamadan dayanmasıdır ve süspansiyondaki yumuşaklığı korumak içindir. Tekrar kısaltabilirim yanlız amortisör milinden torna için aldığımdan orjinal yaylar takılmaz onun için sıfır iki amortisör alman lazım stock helezonları takmak için kardeşim :)
Teşekkürler :)
Eyvallah :)
Gel panpa duyduğuma göre dibine kadar basmışsın hayırlı olsun pampam :D
Teşekkürler :)
Samet İstanbuldan sana jant getiriyim. :)