savaş abı hayırlı olsunn walla cok begendgm bı arac. gule gule kullanın abı :)
pazar gunu ugrada bı turlayalım ya :D
Printable View
savaş abı hayırlı olsunn walla cok begendgm bı arac. gule gule kullanın abı :)
pazar gunu ugrada bı turlayalım ya :D
Hayırlı olsun :)
Bende de var aynısından go-kart gibidir sakin kullanılırsa az yakar 2 ve 3 cü vitesi çok iyidir
Hayırlı olsun eniştem den aldın aracı heralde şimdi gördüm fotolardan. çok temiz bir araba almışsın hayırlı olsun tekrardan maşallah.
Polonun en sevdiğim kasası... maşallah ufak tefek şeylerle çok iyi bi kombinasyon sağlar :)
Kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız....
teşekkürler herkeze.1,5 aylık arastırmalarda nelerle karsılastım anlatamam size.piyasada temiz arac cok az arkadaslar araclarınızın kıymetini bilin.1,5 ay aradım bulamadım ,arac izmirde olmasına ragmen ,satıcı galeriyle anlasıp 1.5 saat içinde İzmire gitmeden aracı gösterttim tanıdık ustaya,ok verdi ve yola cıktık. arac ilk sahibinden,full servis bakımlı.değişen yok 2-3 boya var,birde yağlı çekiçle boyasız şekilde düzeltme var.aracı cok sevdim gercekten az yakıyor,ve keyifli konforlu arac.
yeni resimleri kısmetse hafta sonu eklicem..:)
Bu arada İzmire gitmeden bir telefonla araca ekpertiz yapan İzmir ustaeller ford servisine Sabri ustaya sonsuz teşekkürler ...
buna uygun yay bakıyorum angel farda olabilir
Ah konko ahh İzmir'i de gezdik yine sayende :) Çok tatlı bir araç, sürüşü çok keyifli, yakıtı ideal... Maşallah diyorum. Allah daha iyilerine binmeyide nasip etsin inşallah. Ama yükseeeeek :D
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. 9n2 değil kasa kodu 9n (2002-2004) diye geçer. Makyajlı 2004 sonrası da 9n3 diye geçer arkadaşım. :)