Sağolasın :))
Serdar ortaç ın klıbınde oynayacak tarzdan araba :D
Printable View
Özel degilse bu tarz bir modifikasyonun maliyeti nedir, babama hediye etmek istediklerimden biridir, hayaldir. p.m de olarak da alabilirim
ellerinize sağlık gerçekten böyle bir araç sahibi olmak güzel olurdu
Bir sorum olacak ilk fotoda araç içi bomboşken ön taraf torpido bölümü siyah.Son fotolarda ise bej.Nasıl bir teknikle boyadınız boyası ayrı mı? Dökülme solma atma yapıyor mu?
Maşallah güzel olmuş..
Gögüs arabanın üzerinde boyandı sıfır arabayı boyamak ıcın sokup takmak hem zahmetli hemde cok saglıklı olmayabılır bu riske değmezdi boyanıcak yerler hariç her yer gazeteyle kapatılıyor.
Plastik parça boya boyamak en zahmetlisi bu işte profesyonel olan boya markaları var onları tercıh edıyoruz ve boyanmadan önce boyanın plastik ile kaynasabılmesı ıcın plastik astarlar kullanıyoruz boyadan daha pahalı astarlar :) dahada sorunuza acıklık getırebılmek ıcın metal parcaları boyamadan once zımparalarız boya tutsun dıye bunu yapamıyoruz cunku plastık parca uzerınde desenler oluyor bu yüzden plastık boya astarı atıyoruz bu sorunu kımyalsal boya malzemeleri ile çözüyoruz.
harika olmus gercekten
daha iyileride var tabiğki ama buda güzel elinize sağlık
Elbette onları da paylaşıcam yakın zamanda :) Teşekkürler
Soldaki Sprinter Gibi şimdiden bonus veriyim
http://img820.imageshack.us/img820/9189/img1391t.jpg
güncellik gelsin
çok güzel olmuş elinize sağlık
çok güzel maşallah tam bir vip :) kazasız belasız...
elinize sağlık çok güzel olmuş
elinize sağlık, geçen hafta bostancı mengerlerdeki vip vitoyu inceleme firsatim oldu, sizinkisi fotograflardan bile ondan daha kaliteli duruyor.
elinize sağlık , en çok merak ettiğim olay plastik aksamı nasıl araç rengine çeviriyorsunuz ,, boya mı yoksa krem iç aksam parçaları mı sipariş ediliyor?
Çok güzel olmuş vala.
Hiltonda yıllarca çalışınca ne örneklerini gördüm, çok iddalı olmasada kalite koktuğu ortada ;)
elinize sağlık..
Sağolun cok teşekkürler :)
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :)
:)kesınlıkle oyle onların ıcınde herhangı bır ızolasyon yok malesef evet onlar kadar sıfır hata ıscılıgımız yok ama %5lere indirmeye calısıyoruz oda montajlanırken dıkkatsızlıkten kaynaklanan bir durum
öncelikle teşekkür ederim , ön göğüs araç uzerinde maskelenerek boyanıyor , onun dısında herhangi bir işlem yok
teşekkürler :)
teşekkür ederim yorumunuz için :) zaten konu baslıgının altında belırtmıstım tam vip olmadıgını :)
Çok hoş olmuş gerçekten gayet başarılı bayıldım