Avrupadaki tüm 4motion larda bu lipten var hacı. belki abd de de vardır orasını bilmiyorum, TR içindeki Boralarda sadece sahibindendeki pd130 ve pd150 lere bakıyordum açıkçası, hiç forumlarda fln bakmadım vardır illaki tektüktür ama..
Printable View
15bin veren adam biraz zor satar ya, büyük emek, büyük gönül işi, ,:)
Kardeşim varsa öyle bir düşüncen, çevremize de bakalım, forumdan muratın bora var, km'si falan cok iyi,tertemiz.satmak gibi bir niyetide var sanırım yakınlarda, ona bakabilir yada başka temiz kovalayabiliriz,haberim olsun niyetin ciddiye binerse
TR'de ne gezer pd150 levo'm var mı harbi hiç duymadım bile ? 130luk lar bile çok nadir, vallahi bu lip' işini düşünmeye başladım bu kadar muhabbetten sonra, bir yolunu aramaya bakiyim ben :)
Bir fotoğraf daha :)
http://img849.imageshack.us/img849/9749/img7413h.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Yavv o 4 motion lipleri 200 liraya falan geliyor :)
Maşallah kardeşim kazasız belasız kullanmaya devam :)
Alltaki ızgaraları siyah yapıp orj sis taksan önden daha güzel gözükür vwlerde ön ızgara boyanması hoş durmuyor
Genel olarak güzel duruyor aracın Allah kaza bela vermesin
Çok sagol abim, cümlemize
Oradaki fiyatı ne kadar kardeşim eşe dosta getirtilebilir aslında, sadece shipping fiyatı uçuruyorsa eğer.
sagolun siyahtan sıkıldıgım için böyle yaptım, sıkılırsam yine dönerim, orjinal sis derken highline far'ı mı diyorsunuz?