Yan Çıtalar Gövde Rengi Ama...
Sedefli Beyaz Jantlar Ve Gordini Şeridi İle Boğdurmayacağız İnşallah Gökhan.
Printable View
Rengi çok güzel olmuş. Beyaz jant taksan, harika olur bence abi.
Kazasız belasız...
Edit: Benimle aynı anda yazmıssın zaten beyaz jantları... :D
masallah. renk cok iyi. devamini merakla bekliyorum
maşallah daha çok foto isteriz.forumada hoşgeldiniz.
Sanki forumda daha önce birinin profil resminde görüdm böyle bir renk, yanılıyor muyum acaba, bu muydu yoksa ?
Forumda pek yeni değilimde.. BoraRs in Erhan Racing Blue Yaptı Yazdığını Ve Birilerininde (Cliosportve) O Proje Bitmez yazdığını görünce Paylaşmak İstedim Proje Finalinden Fotoları..
O proje bitmez denilen bu rs le geçen hafta tur attım:)
maşallah...
Erhan abi hoşgeldin:)
Abi maşallah sindire sindire süper bi işe imza attın. Allah nazarlardan saklasın abi RCT den de baya takip etmiştim.
Specler nedir abi değişiklik yapıldımı yoksa stock mu?
Specleri Paylaşacağım ama şu an değil..
Hoşgeldın Erhan abi TT için ıyı sabrettın valla o kadar ben 1 gunde yapıp cıkarmaya uraşırdım :D
yalan değil abi bende bir sene daha bitmez diye düşünüyordum ve sevindimde aracın bitirilmek üzere olduğunu görünce. 1 sene az değil. geç olsunda güç olmasın. hayırlı uğurlu olsun. ben çok beğeniyordum bu rengi zaten.
elinde imkan cok. inş motoruylada güzelce ilgilenilip sayılı rslerden olur hem rengi hem gidişiyle.
Maşallah renk farklı ve çok yerinde olmuş kazasız belasız binmek nasip olsun detaylı fotoğraflarını görmek hakkımız :) Mk2 arka tampon ve yeni 1 takım farla nokta olur. Nazar değmesin.
Hayırlı olsun, güzel olmuş. Detaylı fotoğrafları merakla bekliyorum.:) Kazasız, belasız.
Maşallah 10 numara
Detaylı fotolar bekliyoruz erhan abi :)
Hoş geldin abi şu arabanın bitmiş halini merak ediyorum :)
maşallah 2 hafta önce sanayide gördüm o zaman toplanmamıştı,renk guzel olmuş