Ferrari'nin bence en ozel modellerinden biri , gule gule kullanin . Bildigim kadariyla Ankara'dan once de istanbul plakaliydi :) ?
Printable View
Ferrari'nin bence en ozel modellerinden biri , gule gule kullanin . Bildigim kadariyla Ankara'dan once de istanbul plakaliydi :) ?
hayırlı olsun ferrari anlatılmaz yaşanır. anca yaşayan bilir. ;)
İmşallah resim cekılen mahallede durmaz araç:)
Olumsuz yorum olabilir mi ya bu arabayı gördükten sonra.:D
Maşallah allah kaza bela vermesin:)
O mahallede duruyor ama garajda :icon_tup:
Teşekkürler . Evet daha önce İstanbuldaymış araç .
s2000 işlerini bekliyoruz beraber vericez detailing'e :)
Teşekkürler bence gri de yakışıyor ağırlığını kaldırmış;)
Teşekkürler. Araç yatmış bir süre çalışmayan her yanını çalıştırıyoruz o yüzden daha bir kaç hafta sanayide görebiliriz :)
eserden aldınız sanırım.. kırmızı baya yakışmıştı siz mi söktünüz kaplamayı.. hayırlı olsun buarada..
Aşklarımdan biridir. Allah utandırmasın.
olumsuz yorum yapmak ne mümkün :)
maşallah kazasız belasız
masallah kazasız belasız diresiyon harbiden ek9 gibi :)
Mükemmel bir araca sahipsiniz suanda .
Ferrari Nazik kullanım bekler yoksa sorunlar cıkabılır, bır yandan da hırslı bır arabadır atarlı sürülmesini ister
Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inşallah
Hayirli olsun, nadide bir arac almissiniz
Detayli bir temizlik ihtiyaci var gibi, onun disinda guzel bir renge kaplatilabilir bence, Allah kaza bela vermesin :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. ferrarilerin motor ömrünün 40 bin civarında olduğu doğrumu. bu kilometrelerden sonra 30 40 bin dolar gibi paralarla yurtdışından komple motor getirildiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
hayırlı olsun güle güle kullanın...
en sevdiğim 2. ferrari... mmuhteşem tasarım .. güle güle kullanın
Sanirim benim eski 550, 3 sene once bendeydi,biara yakin arkadasima gecti,cok ugrasti,guzelde masraf etti...
Hayirli olsun,keyifle kullanin ;)
olumsuz ne yorum getirebiliris ki, masallah, Allah kazasiz belasiz kullandirtsin insallah, cok guzel...
maşallah diyelim :)
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
550 yi sevemedim gitti diyecegim saldiracak herkes :)
Kazasiz belasiz gunlerde kullanin..
edit - ikinci resimdeki garajdaki arac nedir ?