yorumlarınızı bekliyorum....
bu güzel fotolar için Soner ÇEVİK'e sonsuz teşekkürler...
yorumlarınızı bekliyorum....
bu güzel fotolar için Soner ÇEVİK'e sonsuz teşekkürler...
"It's not what you drive but how you drive it..."
hayır olamaz.....
far problemi sende de var.. ben uğraşıyorum şu an onla..tampon altı çamurluklar çok kötü duruyo, exhaust gerek, jantlar bu arabaya göre deil, .. front lipte ezikler var, kaportaya sokmuşsun ama duruyo hala onlar, aynalar kırmızı sırıtmış..
Masallah
Öncelikli jant diyorum, hatta imkan varsa bugun git degistir.
Orjinal jantı bile cok cok daha iyidir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf
jantları değiştir![]()
ya tamam jantların değişmesi gerektiğini bende bılıyorum ama janta 2 mılyar para verıcegıme lsd,yay vsvs alırım... ben jantlarımla barışıgım ve şu an ustundekı jantlar sağlam ve hafıf...
"It's not what you drive but how you drive it..."
kazasız belasız Anıl...
senin beklentilerinin, dış görüntü-şekil yönünde olmadığını bildiğim için, hiç jant vs. demicem..nasılsa şuan dinlemiceksin...
tez zamanda
bakım+lastik+yay+lsd+egzos
keyifli sürüşler....
kazasız belasız kardeşim, eksikler var doğru ama genel olarak düzgün bir araç![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
motor ne durumda sağlıklımı?
dıs görunus hepsı olcak seyler önemlı olan motor![]()
Maşallah , kazasız belasız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
dikkatimi çekti s13 arayan birisi olarak kronik sorunmu değilmi diye soruyorum yanlış anlama olmasın. Bu farların biri fazlamı kapalı yoksa diğerimi kapanmamıs? Bu zımbırtılar cabuk arızalanıyormu yoksa tamiri kolaymı? Kullanıcı olarak SX hakkındaki izlenimlerin nasıl LSD siz idare edecek şekilde yan veriyormu? Turbon yetiyormu yoksa keşke daha büyük olsa diyormusun? Kullanım ve sürüş özellikleri nasıl? İç kısımda nelere dikkat edilmeli alınırken.ahaha ben sordum soruyu ama olsun
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)