Tşk ederim , aynen öyle haklısın canlısı çok daha hoş Cila yapılmadı hala 1-2 ellenmesi gereken yerleri mevcut şimdilik böle biniyorum..
Printable View
Maşallah araca.
Farlar JDM olmalı derim, aydınlatması kötü evet fakat çok yüksek K lı xenon ile daha iyi bi seviyeye çıkarabilirsin rahatlatır ;)
Jdm far arabanın kaderini değiştiriyor.
Turuncu tampon sinyalleride çok hoş durur kesinlikle olmazsa olmazlardan bence.
Spoon ayna takmalısın ve bence gövde rengi kullanmalısın. Ben çok istemiştim fakat takamadım arabayı satınca.
Plakayıda benim eski aracın olduğu yere takman çok daha şık durur bence. eski aracımın plakası KHK TEG diye yazarsan çıkar.
Sarı yapan çıkıcak mı diye çok merak ediyordum çok güzel olmuş emeğinize sağlık
masallah renk cok güzel olmus ön farları oem takın yada jdm far alın uzunlarda anca gösterir :D siyah spoonlarla nokta olur :)
bEnce BOMBA ;)
Maşallah rengi çok güzel:)
Jant, far değişikliğine gidilmeli bencede.
Bordo teg ise biliyorum , bir ara genç bir kardeşimizdeydi sanırım .. Tampon sinyalleri yolda , spoon ayna istemiyorum , kendi aynaları arka görüş açısından daha verimli olduğunu düşünüyorum crx te kullandığım için..Farlar içinde dediğim gibi 0 aldım ama belli olmaz değiştirebilirim benimde aklımda fakat alıştım gerçekten :) yorumların için tşk ederim..
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
renk gercekten harıka cok yakısmıs kazasız belasız
Buradanda yazayım tekrardan Maşallah.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. ;)
maaşallah abi Melii ile dükkana geldiğimizde canlı canlı gördüm liftte inceledim biraz.10 numar aduruyor sarı renk.çok hoşuma gitti.daha sanayiden girer girmez gözüme çarptı.yanındada mat siyah crx vardı.İmkanın varsa rica ediyorum 17 Volk TE37 tak bu arabaya öyle güzel olur ki. Offff pişman ettin integrayı sattığıma :D