Hayırlısı olsun, Allah utandırmasın :) Maşallah
Printable View
Hayırlısı olsun, Allah utandırmasın :) Maşallah
merakla bekliyoruz bur'u ;)
orjinal kiraz kırmızı nadir araçlardan bur52 zamanında burak abideyken hastasıydım :D
kolay gelsin inş sorunsuz yürütürsünüz
takipteyim.
yuregınıze saglık sabır olduktan sonra olur umarım bı vtı alıp turbolasanız daha hemen yururdu ısler ınsallah basarırsınız kayserı her zaman sasırtmıstır bızde swapa baslarken herkes aman orda baslama demıstı ama sabırla yaptık kolay gelsın üzerımıze düşen bişe olursa her zaman burdayız
Öncelikle Konuyu Kim Açtı Bilmiyorum, Aracın Sahibinide Tnımıyorum Ama; Forumda Dikkatimi Çeken Bişey Var, Bi Çoğu Kişi Forumda Projeye Dalga Geçer Gözle Bakıyor Izlenimi Yarattı Bende, Ama Bi Çoğu Kişi Boyle Zor Projelere Başlarken Hep Macera Arıyor Bakış Açısı Vardır, Bence Arkdaşlara Yardımcı Olucak Bilgiler Alış Verişi Yapılsa Daha Iyi Olur Gibime Geliyor, Ben Aracı Fatih Usta'nın Orada Sökuk Vaziyette Toplandığını Gördüğümde Gerçekten Mutlu Oldum, Hiç Değilse Tecrubeleri Olan ERDEMM Gibi Arkadaşların Yonlendirmeleriyle Belki Buyuk Emeklerin Sonucunda Daha Zevkle Binicek Aracına, Elimden Geldiğince Bilgi Alış Verişi Yapabileceğimide Söyledim Fatih Ustaya, Şimdiden Kolay Gelsin Diyorum.
maşallah kazasız belasız
maşallah inşallah iyi yürür
ihsan gerçekten büyük bi cesaret örneği zor bi araç umarım her şey isteiğin gibi olur kolay gelsin
Öncelikle umarım istedğiniz gibi olur diyorum ve herkes zor bir araç demiş bunun nedenini merak ediyorum :) 2.0 167 hp falan diye hatırlıyorum orjinali neden zor olsun ki bunu turbolamak. parça uyumluluğundan falan mı ? 106 bile rahatlıkla turbolanırken 306 neden turbolanamasın ki
herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum turbo kararı bizim için zor bi karardı riskli ve sabır isteyen bi uğraş olacaktı bir cesaretle girdik allah yüzümüzü kara çıkartmaz inşallah 'mmpower' arkadaşın dediği gibi destekçi olursanız sevinirim :) aynı zamanda hepinizin beklediği gibi bende sabırsızlık içerisinde bekliorum.
Allah kolaylık versin
inşallah umduğunuz gibi olur araç kardeşim .
Öncelikle hayırlı olsun sorunsuz binmek ve emeğinin karşığını en iyi şekilde almanız dileği ile..
Zor olmasının denilmesi sebebi 306 nın motoru 106 benzemez cabuk ısınan motor ve orginalinden hariç sıkıştırmayı sewmeyen motordur. düşün üst kapak taşlarsın piston kırar pistonun yağ kanalları parçalanır hele bide işçilik kötü ise yaw haline.. ondan dolayı kolay iş değildir 306 turbolamak arkadaşlarımız bunu ima etmeye çalışıyor iyi hesap kitap ve çok iyi bi işçilikle güzel sonuçlar çıkar illaki.
Araç sahibi iyi araştırmalar yaparak ve yurt dışında örnekleri inceleyerek yoluna dewam etmeksini tavsiye ederim hakkınızda hayırlısı.
güzel iş çıkar inş verdiğiniz emeklere değer...
aracı yapan fatih ustanın yeri nerde acaba öğrenme imkanımız var mıdır?
İnşallah Kayserimiz De Bir İlk Daha Olcak Allah Utandırmasın İnşallah..
herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederiz şu an sorunsuz proje devam etmekte allahın izniyle çok yakında ilk marş videolarını yükleyeceğiz.