Aynen bende speedweekend' de canlı canlı izlemiştim, orgazm olmuştuk ekiple :D
Printable View
MAŞALLAH canlı canlı cok ızleme fırsatım oldu gıdsını o eksoz sesı halen kulaklarımda bursa cok hızlandı desenıze Allah gidşine zevaL vermesın:)
hayırlı olsun allah bol kazanç versin.
Hayırlı uğurlu olsun..
Benim açımdanda Türkiye de bazı şeyleri değistiren bir araç
Allah kaza bela vermsin
Allah utandırmasın.Kazasız Belasız sürüşler Bursanın en hızlısı olma yolunda şimdi :(
hayırlı olsun kardeşim aman dikkatli kullan bu makıne adam öledürür:)
Yanlış bilmiyorsam bu araç Ankara'dan getirilmişti değil mi? Ferhat diye birisinin elinden çıkma ? Draglarda falan kullanılıyor :) Sanırım bi 900 beygir falandı..
Aracın camları üstüne üstüne geliyor insanın ya fena makina yok böyle birşey. Gerçekten çok başarılı eğer doğru tahminse tabi :)
Kazasız belasız bol draglar
Bu arada birşey daha geldi kulağıma bi e30 hazırlanıyormuş yine supra motorlu şuanda, piyasaya hazır hale gelmiş gibiymiş onunla bir ilginiz var mı :) ?
MAŞALLAH kazasız belasız sıkıntısız sürüşler
arac bursaya hayırlı ugurlu olsun.yine otobanlarda görmek isteriz.ankara swap center farkıyla
hehe :) benim bahsettiğim Bursa'da yapılıyor e30 hatta aynı kişiler yapıyormuş..
Yalnız ben e30 un her önüne gelen ipsiz sapsız adamın binmesine karşıyım e30 öyle ucuz makina olarak bakılmamalı yani bence çoğu arabadan daha güzel ve ileride öyle bir planım var ama gidip öyle yapılmış makina almam.
önce sağlam şasesini alırım sonra kalan bütün parçaları yurt dışından getirtirim motorunu da ne kadar çıkarabilirsem o kadar kuvvetli hale getiririm bana çok pahalıya mal olur ama hafta sonu o arabayı garajdan çıkarınca o plakayı Bursa'ya ezberletirim işte :)
Tabi bunu yapmak için önce bi coupe araç sonra bmw r1200gs ya da rt almam lazım hayaller sırayla :D:D:D:D
hayırlı olsun inanılmaz bi araç almışsınız :)
hayırlı uğurlu olsun inşallah, kazasız belasız bi şekilde tadını çıkarmanız dileğiyle...
hadi hayırlı olsun.