:) :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...33340129_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...77963589_n.jpg
Printable View
bn bunun sahibini tanıyorum:)
Hayirli olsun
Orhan abi,
bu araba feci cirkin olmus...
tesekkurler.
Dun bosch economy standart sileceklerden aldim.
Hic sevmedigim "muz" tipi sileceklerden kurtuldum sonunda.
Komple polisaj yapilacak icinde airclim " dezenfektan" patlatilacak.
ve en son cilalanicak arac..
bugun gün boyu benzinli picanto kullandım böyle güzel araba yok ya sessiz performansı yeterli kullanımı rahat 2. arac olarak almayı düşünüyorum suan tam sehir içi aracı
evet ruhsattaki koltuk belasindan sonra zar zor gectim muayeneden, arabayi bir iki sene daha kullanmaya karar verdik. polisaj ve aquartz uygulama yaptim.
Ben de ufak tefek saga sola bakmaya basladim, jant alabilirim, film yapabilirim
kapı direklerini mat siyah kapla veya boya abi film yapmayı planlıyorsan. çok daha bütün durur :)
bu arada onur'un (onursumer) picanto daki bbs cx-r jantlar çok güzel duruyordu canlı gözlerle, değerlendirilebilir derim tabi 15" onlar.
14 jant olabilir spoom gibi, ufak tefek ayrintilar lazim
15 çok güzel oluyor fakat lastik ebadı çok konforsuz 185/45/15 kullanıyorum tek iyi yanı yol tutuşu ciddi iyileşiyor
ben daha arabanın resimlerini çekip konu açamadım :D
benimde ufak tefek masraf yapmam gerekicek bende uzun sure binmeye karar verdim komple boyatmayı düşünüyorum + daha yazılım yapmadım turbo revizyonundan sonra onu gerçekleştiricem
araba kaç binde senin, turbo duman mı atıyor?
aldığımda 90bin km idi şuan 118bin km de normal kullanımda duman yok, dip gaz giderken vites aralarında kara duman atıyorum sadece
fakat biraz spool sesi gibi ses arttı bu aralar ve sanki çok az torkta duşuş var emin değilim tabi başka bir nedenide olabilir eğer borularda vs kaçak yoksa turbodan diye düşünüyorum
genel kullanımda ara hızlanma yakıt vs normal gibi şuan
çooook eğlenceli arabadır cidden benimde kullanmışlığım var oyuncak gibi::icon_tup:
abi deneyelim benim flashla en yavaşı belirleyelim istersen:D
flashla yarışırım. 30-140 km arası!
geçilirsem her türlü hile hurdayı yaparım. Daha sonrada 17 bin tl den satılıklara çıkarır, açıklamaya gidişi diğerlerine benzemiyor yazarım.
(15 Bin TLsii olanaaa pikaanto dizel 97K!!)
başlık iddalı olmuş.
1.2 Twingo :D
Twingo nun hacim avantaji var.ama picanto da boşa atilacak araba değil. Ciğerli
bende esime aldim ondan cok kullaniyorum :)her binen sok oluyor bu araba nasil gidiyor diye :)
Kia candır ciğerlidir:D