|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Şahin
|
Herkese cümleten iyi günler dilerim
![]() 91 Model kafama göre oynadığım şahin huzurlarınızda en güncel haliyle ![]() Fotoğraflar tam net olmamış ama yakın zamanda güzel fotoğraflarınıda çekicem inşallah ![]() Aldığımdan günkü hali ![]() Lastikleri Bridgeston sf330'larla değiştirdim cmsleri verdim yerine teneke jant koydum ilk başta beyazdı sonradan 106larda kullanılan bal köpüğüne boyadım yine farklı renk arayışındayım Port bagajım vardı takmak pek nasip olmamıştı onu taktım falan filan derken güncel haliyle LDM 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ Caponlardan ilham aldık şaYini "Jdm" yaptık
Son Düzenleyen Independent; 09-05-2012 09:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
nerde o eski şayinleeer
1- mutlaka beyaz olacak 2- yaylar kesilecek cms40 takılacak 3- içinde mutlaka cengiz kurtoğlu çalacak 4- konya egsoz olacak işte bır şayinin anatomisi ![]() senın aracınada maşallah , allah daha iyilerini versin inşallah __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Teşekkürler Yusuf abi araçta cms 40 vardı onlarda beyazdı ama arkaya 2 kişi bile binse çok sürtüyo adamın içini acıtıyodu
o yüzden söktüm teneke taktım biraz daha bastım şimdi tık yok headers var ama düz boru takmadım yaza doğru satmassam düz boruyu takıp şöyle yanık uçlu falan bi egsozuda düşünmüyo değilim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
2.6 granada karbüratör bul sen ona , hemen cıkarmayı düşünme , önce yiyecen ki çıkartacak bişeyin olsun
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
bi aklım dediğin gibi zevkini alana kadar oyna yapabiliceğin herşeyi yap içinde kalmasın diyo
ne kadardır bu granada karbüratörü bi bilgin varmı ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
değişkendir onun fıyatı sıfır bulman zor ıkıncı el de de stabıl fiyat olmaz bırı 300 der diğeri 100e verır
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Başka neler yapabilirim karbüratör tamam
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Maşallah güzel olmuş bayi araç beyaz jant
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
egzantrık koyabılırsın + kapagı 0.5mm kadar taşlat ve emme sübaplarını 2.0 tempra sübapları ıle değiştir , uçan teneke olsun
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ahahahaha
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Maşallah, iyi günlerde kullanmak nasip olsun
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Şahin S
|
slm dostum bence hiç etrafına özenipte o bunu yapmış aynısını yapayım diye ugraşma gördüklerini geliştirerek uygulamaya bak cms -dj- den vazgeçin biraz farklı ol bence gördüklerini kendi zevklerine göre uygula o zman herkes beğenmiş olmasına gerek kalmadan sen severek binersin çünkü zevkine göre yapılmıştır.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Teşekkür ederim Emre
![]() Farklı şeyler yapmak için uğraşıyorum zaten cms ve dj jantları artık çok sıradan geliyo banada çünkü herkesin kafasında artık yer etmiş şeyler bunlar
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: focus-1
|
maşallah baya hoş duruyor ama detaylı resimler şart
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: '76 mirafiori 1300
|
Önce güvenliğin için ön sağ tekerleğe bir bijon sık
Birde Yusuf abiyi dinleme o işin sonu yok çünkü
__________________________________ motoru küçük ama kalbi büyü bir mirafiorimiz var... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 323
|
Bence jdm stickeri sökmelisin modası geçti onların veya cama yapıştırsanız daha iyi olur araçın özenti olmaması gerçekten cok iyi
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
tesekkur ederım arkadaslar aracın detaylı fotograflarını en kısa surede sızlerle paylasıcam Allah ızın verırse
Bu arada o bıjon delıgı yalama olmus suan cok sık bınmedıgım ıcın bekletıyorum yoksa yapılıcak ılk ıs o bu arada elmde sepetlı port bagaj var ama yakısıp yakısmaması konusunda celıskıdeyım belkı bıraz daha basarsam hos durabılır ne dersınız? Omrumde hıc o tarz bı tofas gormedım ılk olsun ıstıyorum ama yakısırmı kararsızım
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: GolfPlus
|
gülegüle keyifle kullan
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|