Coilover Yok Dışarı cıkarırsam sürtebilir o yüzden cıkarmadım en yakın zmanda coil ve Spacer
Cok teşekkür Ederim
Cook Teşekkürler Babacım
bunu satarsam Gtı direksiyonuna geçiş yapabilirim. ama zor görünüyor
Cook Teşekkür Ediyorum
Bidakine ,insallah Abi cook Teşekkür Ederim Ankara'ya Geldiğinizde Gezelim :P
Koltuklar iyi ya beğenerek aldım Cokta güzel orjinalleride iyiydi ama görsel olsun istedim
Cookk Teşekkür Ederim
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
vites topuzu değişikliği sanırım en güzel hareket olmuş, çünkü çok iğrenç orjinali
jantlar+koltuklar 10
egsoz ucu hariç çok güzel olmuş,adama polo aldırır yani o derece![]()
Jantlar biraz içerde duruyor gibi.
Ama araç güzel maşallahı var , hele koltuklar
kazasız belasız cezasız gazlamalar.
Sisler orjinale donerse super her kullanilan malzeme birbirinden kaliteli![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
klasigin dışında bir modifiye olması cok güzel. tek gözümü tırlamayan sarı sisler oldu. bence hiç gerek yok onlara. maşallah kazasız belasız.
Ramazan maşallah çok güzel oldu ama birşey gözümü tırmalıyor ne olduğunu çözemedim![]()
Camlarda film yok diye mi , sisler sarı diye mi , kırmızılar çok mu canlı olmuş bilemedim , ama böyle ufak birşey gözümü tırmalayıp duruyor![]()
Allah kaza bela vermesin de gerisi mühim değil![]()
Maşallah güzel araç..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
önde gözüme takılan tek şey krom olan ince parçada kırmızı olursa çok güzel jant ayna kombinasyonu bitmiş olur![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)