10 numara olmuş, keyifle binin, sadece sinyaldeki folyonun rengi daha bir turuncu olabilir :)
Printable View
10 numara olmuş, keyifle binin, sadece sinyaldeki folyonun rengi daha bir turuncu olabilir :)
Şahin çiçek olmuş ama jdm lik durum yok, jdm as fu_k
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
maşallah bence gayet güzel olmuş emeğe saygı!!!
jdm'den çok tdm desek daha uygun olur :D
kazasız belasız .
Güzel ve bakımlı bir Şahin maşaallah. Bence jant seçimin güzel hiç değiştirme. Basıklık da güzel ama arka biraz daha yüksek olsa daha da güzel olur sanki. Sinyallerdeki folyolar bi fotoğrafta sarı bi fotoğrafta turuncu gibi. Eğer turuncuysa güzel ama sisler sarı olmalı. Bana kalırsa eski panjuru farları kalsaydı da yanına orijinal turuncu sinyaller takılsaydı süper olurdu.
Kendine has, güzel bir araban var. JDM adı üstünde Japonlara özel bi stil. Bence hiç bozma aracın görüntüsünü Spoon jant falan takıp...
spoon yakışır bence bu jant da siyah güzel olabilir.. 2 kutu plastidip alıp denemek lazım beğenilmezse sökülür ;) turuncu sinyalleri ben beğenmedim orjinal turuncu olsa olabilir de bunun rengi solmuş gibi duruyo eski göstermiş arabayı..
buarada jdm, japonya için üretilen araçlara verilen isim.. hondanın amerikan versiyonu bile jdm değil bırakın şahin de tdm olsun..
Maşaallah:)
şahin sevdası bi başkadır maşallah çok temiz :)
En sondaki foto folyo kaplanmanmadan önceki haliydi yanlız foto hoşumuza gittiği için bi arkadaş sağolsun onu fotoshop ortamında sinyalin rengini beyazdan turuncu yapması gerekirken sarı yapmış :D o kadar olacak artık :D normalde turuncudur...
araç konu başlığı dışında hoş olmuş ellerinize sağlık ta .....
jdm şahin diye bişey nasıl olabılır , yada japon malı bile olmayan bir araca nasıl jdm yaftası yapıştırılır ben onu anlayamıyorum :D
Japan Domestic Market ŞAHİN yada clio yada pejo ne bileyım işte japon malı bile olmayan bir sürü araba gerçekten alay konusu reel hayatta kiiii en cok dalga gecenlerden biriyimdir :D
Bizim hondalar bile japon mali olmasina ragmen jdm degil :D oyle kolay mi jdm araba sahibi olmak Lütfüü :D
Masaallah allah kazadan beladan esirgesin.
araban çok güzel olmuş benimde ilk arabam şahindi içimde kaldı yapamadım kafama göre bişeyler o zaman imkanda yoktu boşver bu jdm muhabbetleri çamurluğa etiket yapıştıran jdm oluyor sinyalleri boya jdm arka cama yazı yaz jdm bence bu hali gayet şık
gayet güzel olmuş emeğine sağlık.