bu arada araca masallah kazasız belasız :)
Printable View
bu arada araca masallah kazasız belasız :)
Ozaman bu aracında JDM style oldugunu kabul ediniz :) yoksa hondacılarla bende cok dalga geçiyorum buraya yazmış bazı arkadaşlar JDM yazan sahin görünce cok dalga geciyorumda die bende malesef cok dalga geciyorum hondaya kamber ypanlarla ofsetli jant koyanlarla sonucda german style ya onlara göre JDM i sadece japon arabaları yapıyorsa eğer bu işte böyle maşallah kardeş araban 10 numara JDM olmuş kazasız belasız hatta cogu JDM yaptım dien 15 liraya ceki demiri alıp 2 sarı sinyal yapan arkadaşların arabasından dahada iyi :))))))))))
jdm olayını nekadar benimsemiş ve laf söletmemissinz :)
sanki hiç birinizin kuş serisi olmadı :D hepiniz japoncu doğdunz
biz onu kabul ettikte sen neden sıkıntı yapıosun :) gerek yok herkez iyi yorum yapacak die kaidede yok yani harcanan parayla alakası yok bunun yanlış anlama ben 2 Sİ parası harcadım ama beğenmeyen oldu sonerdeyken daha iiydi diyen oldu olabilir abi yani adam beğenmek zorunda değilki sen arabanın fotosunu koyuyorsan buraya hertürlü yoruma açık olacaksın o adamda dememişki araba güzel değil diye....bunun neresi JDM style demiş oda derki sana göre değil bana göre öyle...benim arabam bana göre lambo ( lambo olması imkansız ama olsun genede lambo :D ) uzatmanın manası yok olayın sanucu Japan Domestic Market ama German Domestik Market diye bişi yok :D hadi tartışalım en iyisi japondur alman yaramaz :D :D
valla hacı ben severim kuş serisini memleket gibi samimi bir duygu vardır silahın ruha verdiği güveni verir vitrin gibidir her bişeyini koymaya kolayca yer bulursun ama mesela Sİ öyle değil lan anahtarımı koymaya yer yok bi packet var o kadar torpido gözü var orasıda dolu çok itici yaa....iki dakkada yön değiştirdim ulan nick'ime ayak uydurmaya başladım a nokta q :D
Hemşerim Allah kaza bela vermesin.Güle güle bin.Artı bence başlığı değiştir :)
Arkadaşım senin jdm hakkında ya da usdm ya da ukdm vs. hakkında en ufak bir fikrin yok.Bir insanın hiç bir fikri olmadığı bir konuda yorum yapması da insanı gülümsetiyor.Burada bu araç jdm değil diyen arkadaşlar sadece bir yanlışı düzeltmeye çalışıyorlar.Takılma o kadar.
Burada jdm i biraz açalım ki gereksiz tartışma olmasın.Jdm demek japonya için üretilmiş demek.Ya da japonyada üretilmiş.Mesela mercedes japonyada binilsin diye bir araba üretiyorsa bu jdm dir.Çünkü en azından sağdan direksiyonludur.Benim mitsubishi galant jdm değil usdm dir.Jdm le farkları öncelikle benimki soldan direksiyonludur.Sonra deri döşeme az biraz sinyallerle sisler yeri değişik biraz daha ağır, sunroof ve belki cam elektrikleri gibi artı konfor ekipmanları filandır.Ben aracımı jdm style yapmayı düşünmüyorum.Jdm olan daha iyidir diye bir kaide yoktur.Ama genellikle gördüğüm daha sade görünüyorlar.Yani tofaş japonya için bir şahin üretmediyse jdm bir şahin olamaz.O yüzden araçlarında kamber falan filan yapan civicçiler arabayı jdm yaptım demiyorsa onlara gülmen çok manasız.
Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın.Ama ben de jdm şahin nasıl oluyormuş diye girdim konuya ve ne alaka dedim.Herkesin aracı kendisine güzeldir ama anlatırken abartmayada gerek yok.
En komiği ise adanalı borbet takıp aynaları ve yan çıtaları krom kaplatan arkaya da hastasıyız dedeee yazdıran japon araçları olan bi piyasada jdm aramak biraz saçma :icon_wack
zevk semelesi tartışmaya açılmıyacak bi konu uzatmanın bi getirisi yok :D
Caner'de benim kafadan.
Ankaralıyım,şuan Konya'da yaşıyorum.Brodwayim var.Pancur arkasında 1 takım bocsh kornam var.Yakın zamanda vtec II alacam alt taraflarına 2 takım takacam
http://i51.tinypic.com/16l0ht5.jpg
Bu jdm konusuda ne kadar uzadı gitti.Kardeş TRDM olarak başlığı değiştir sende kurtul forumda kurtulsun.
Neden bu kadar takıntılı insanlar var anlamıyorum biz isin espirisi olarak Jdm yazdık eger konunun altındaki yorumlara şöyle bi bi göz gezdirseydiniz ne oldugunu anlar ona göre yorum yazardınız....sagılar
ellerinize sağlık kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
arkadaşım şu konyanın standart araç buhabbetini bitirin artık tamam araç güzel ama jdm olması sencede mantıksız deyilmi bendede tofaş var ama jdm diyomiyorum ne yazıkki jantlar on numara olmuş birde yandaki çıtaları söksöydinya daha güzel olurdu biraz daha basancan 10 numara olur bence
sana hayırlı jdm ler :soru:
guzel olmusda jdm ı anlamadım japon versıyonumu vardı şahının ?
maşallah aracın kaderi değişmiş :)