Maşallah Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin jantları çok güzelmiş bence orjinale dönmeyin.
Printable View
Maşallah Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin jantları çok güzelmiş bence orjinale dönmeyin.
maşallah number 1 :)
hayırlı olsun kazasız belasızzz
ılk gunkı gıbı duruyor hay maşallah :)
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...
Hayırlı olsun maşallah
Tsekkur ederm saolun Gec oldu AMA iii oldu
ılk alındıgı zamanı bılırım altuner abı bı gazladıı deıdm bundan alıyorum :D ılk gunkı gıbı duruyor masallah :)
yanıı cok temız bakıyorduu hatta evıne hırsız gırmıstı aracın anahtarlarını calmıstı komple aracın kılıt sıstemı deyıstırmıstı sonra sattıgına pısman olmustu sonra bende kaza yapmıstım kendı aracımla yaptırdım bende satmıstımm o zaman tayyarı kımse bılmyordu :)
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim..
[QUOTE=elpadre;2900001]yanıı cok temız bakıyorduu hatta evıne hırsız gırmıstı aracın anahtarlarını calmıstı komple aracın kılıt sıstemı deyıstırmıstı sonra sattıgına pısman olmustu sonra bende kaza yapmıstım kendı aracımla yaptırdım bende satmıstımm o zaman tayyarı kımse bılmyordu :)[/
Araci anahtari alip araci goturmus AMA onun disinda aracin bi sikintisi yok hala ayni temizlikte
allah kaza bela wermesın masallah ALG gıbısı yok gibi hergun ılkgunkı gıbı bınmek nasıp olsun ,gule gule kullan dostum !
Kazasız belasız... Maşallah cok temız duruyor...
maşallah kazasız belasız...
eyvallah saolun...