maşallah allah kaza bela vermesin .
Printable View
maşallah allah kaza bela vermesin .
maşşallah kenan abi biraz geç oldu ama türkiyede görüntü olarak yeri çok çok çok farklı bir araç tekrardan maşallah allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin abi
eyw abicim çok çok teşekkür ederim bende elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum zaten fazlada bindiğim yok inşallah ilerleyen zamanlarda ufak tefek değişiklikler olacak o zaman daha güzel umarım Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin tekrar teşekkür ederim.... :)
çok teşekkür ederim renk hakkında güzel yorum almak beni sevindiriyor :)
sağolasın kardeşim senin arabayı gördüm toginin orda gecenlerde baktım sağıma soluma göremedim seni maşşallah senin araçta çok güzel duruyor çok sade tam benim tarzımda inan bana kolay kolay sedan Sİ beğenmem ama senin arabanı çok beğeniyorum rengiyle falan çok şekil duruyor Allah cümlemize kaza bela vermesin inşallah....
maşallah iyi duruyor bigün benm dükkanın önünden geçti :) ailecek
Yıl sonu kampanyaları ile ilgili bilgi verirmisin abi kaçını peşin verdin sen? 2011mi yazıyo ruhsatta 2012 diyemi çıkardın? 90larda çıkardıkları eg kasayı tekrardan 0 olarak satışa sunan hondaya burdan teşekkürlerimi iletiyorum :)
eyvallah abim saolasın okey patlatmıştık bide tolga abimle ufaktan sohbet ettik köşeede duruoduk.Senn kadar güselleştiremesekte uğraştık elimizden geldiğince abi bende çok seviyorum sadeliği :)
sağol kardeşim ne yapalım sağlık olsun başka planlarım var zaten boyanacaktı....dedimya normalde gitmem oraya buraya ama o akşam mecbur kaldım eg ile çıkmaya böyle bişey geldi başıma sağılık olsun :)
hakikaten o kadar genç duruyormu yaa çok sağol kardeşim eğer gerçekten böyle düşündüysen emeklerimin boşa gitmediğini birkez daha anlamamı sağladın çok teşekkür ederim :)
togiyi görürsen deki kenan abi sana adammıymış o diye soruyo de :D olsun kardeşim araba sağlam duruyor ben çok beğeniyorum tanışmadan önceleride dikkatimi çeken bir araçtı...ama ben sadelikten az biraz taşıcam gibi lakin beğeneceğinizden eminim :)
tabi abi sölerim ya ne demek bu sıralar sen benden daha fazla görürsün onu aslında bigün buluşalım hep beraber :)yıkılalım gülmekten abi sen yap zaten beğenilir :)
badboy tolgamı kenan ?
Maşallah Kırmızı oldumu daha çok hoşuma gidiyo bende boyatıcamya ondanmıdır acaba :)
maaşallah kazasız belasız
maşallah gördüğüm en güzel Sİ diyebilirim kazasız belasız inşallah...
abi naptın parçaları filan